måndag 15 mars 2010

{Funderingar på att starta en scrapträff...}


Ibland blir jag sugen på att starta någon form av scrapträff där jag bor... inte någon kurs eller något sådant utan ett ställe där man är några stycken som träffas en gång i veckan eller varannan vecka... där man kan sitta och pyssla i några timmar... och umgås med andra scraptokiga.

Jag läste om en tjej BellaMio att de va några tjejer från början som hyrde en lokal och träffade varje vecka, scrappade och pratade. Det lät så roligt och mysigt... gruppen hade bara blivit större och större!

Så vill jag oxå ha det i den lilla ort som jag bor i, men vet egentligen för få som håller på med det här omkring, kanske är det fler än man tror iofs.

Funderar skarpt på att sätta upp lappar lite här och där och se om det skulle finnas ett intresse. Är dock inte så intresserad i att hålla kurs eller lära ut... vill själv få tid till att scrappa, däremot är det klart att man alltid vill bidra med åsikter och idéer om det efterfrågas...

De har eller åtminstone har haft ett Stickcafé här som har varit väldigt poppis, varför inte ett "scrapcafé"?! Som en syjunta -you name it!

Vad tror ni, kan det vara något och hur skulle man gå till väga? Tar tacksamt emot en massa tips och idéer!

5 kommentarer:

Carina sa...

Hej!
Måste få beundra det fina du gör och din blogg är helt fantastisk!

Har du lust att e-maila till mig.Har en liten fråga till dig!

Anonym sa...

Det skulle va kul att ha ett scrapcafé. men om inte kan vi ju träffas då och då och scrappa ska vi försöka träffas under våren. ha med oss utmaningar till varandra??
Kram Amy

jenny/e.j.m sa...

Åh vad mysigt det låter.
Om jag bodde närmare skulle jag absolut komma!

KRAM jenny/e.j.m

Sara_80 sa...

Så roligt! Jag är med på det! :)
Snart är ses vi och det ska bli så kul att få träffa dig :)
Kramis

Morfen sa...

Sånt är ju jättekul! Här i Gbg sågs vi en gång i månaden, ibland varannan, det berodde på lite på helger osv. Det är nog bara att hitta en lokal som funkar och sedan sätta igång och bjuda in på forum, lappar i affären osv. Att kalla det ett pysselcafé låter ju urmysigt.
Kramkram

Related Posts with Thumbnails