torsdag 18 mars 2010

{ Lekpalatset }

Pappersbiten har en rolig annons-utmaning som man ska tolka denan månad... det här blev min tolkning!

Bilder: Är tagna i somras när vi hälsade på våra vänner i Stockholm, vi besökte ett jätteroligt inomhuslekland som barnen bara älskade... många bilder blev det och jag ville få med så många som möjligt därför tyckte jag att denna skiss passade så bra till dessa bilder.

Material: Härliga mönster spillbitar som jag fått återanvända, svart CS som bakgrund, sydda sömmar runt rutorna, sicksack på fotona och raksöm på papperna. Foamstickers alfabet och adornits....

Här är annonsen som man skulle inspireras av:


3 kommentarer:

Daniela/Neliz sa...

Hej Emmeli!
Åh vad glad jag blir! Tack så hemskt mycket! Jag har faktiskt varit inne och kikat hos dig några gånger innan, men usch vad dålig jag är på att kommentera. Skall bättra mig från och med NU. ;)
Din blogg är galet snygg, gör du kodningen och allt själv? Själv får jag hjälp från en väninna som är kung inom webdesign. Annars hade nog inte min sida sett ut som den gör just nu.

Jasså du har också haft chi's. En helt underbar ras. Var det längesedan du var tvungen att lämna bort dem? Förstår att du längtar ihjäl dig efter dem, hade absolut gjort desamma, svårt att undgå. Sicka starka känslor och band man kan skapa till sina djur egentligen.

Ha det så jätte fint nu, lovar att titta in snart igen...OCH kommentera! ;)
Kram, Daniela

Cattis sa...

Vilken läcker tolkning! Och jag gillar de mönstrade papprena som du har använt! =)

Morfen sa...

Den här layouten är galet snygg och jag gillar allt med den, färgerna, rutorna och det sydda. Så lekfull och passar så bra med temat. Kram!!

Related Posts with Thumbnails