måndag 29 mars 2010

{ Rälstur i OHS }

LO från 2010

Nu äntligen fungerade det att lägga upp bilder på blogger igen...

Bilderna: Är tagna när Antonia följde med mormor, morfar och Sofie på sightseeing på Höglandet... det va en dag fullspäckad med en massa trevliga "stationer" man kunde åka runt och kika på... de fick åka det gamla ångtåget i OHS, handla godis i strutar i en lanthandel osv... det va en rolig dag för Antonia.

Material: Det härliga gamla tåget finns hos BumbleBee... de har en massa skojiga stickers i olika teman att hitta och när jag såg detta tåg visste jag precis till vilka bilder jag skulle använda det! :) Bakgrunden är egentligen svart wellpapp, det syns tyvärr inte här men det blev en snygg effekt i verkligheten. Rivit och chalkat det mönstrade pappret samt fotomattan. Hittade en gammal nyckel som skulle slängas på jobbet som jag använda. Lite spets, några rosor och en söt svartvit bild med två damer som går på en räls tyckte jag oxå passade in. OHS är från QK-alfabetet Maddie Anne som Sara så snällt lånade ut åt mig det förgyllde jag lite med Glossy Accents. Det lilla alfabetet är mina nya favoriter "tiny alphas".

Ikväll har jag gjort två layouter med endast en bild på vardera LO inte så likt mig men kul att utmana sig själv lite... de kommer upp i veckan. I morgon visar jag DT-alster för MiMas och skulle oxå visa DT-alster för BumbleBee men eftersom de uppgraderar bloggen så får jag vänta med att visa det...

Hoppas ni vill återkomma i morgon! ♥

2 kommentarer:

Malin/Turbomalin sa...

Du har något att hämta i min blogg!
Kram Malin

Morfen sa...

Så snygg layout och vad många foton du fått med! Så fint med lilla tågvagnen i hörnet också. :)

Related Posts with Thumbnails