tisdag 27 april 2010

{ En dag som förändrade mitt liv }

 LO från 2010

Har ju mitt i allt glömt bort att blogga mitt bidrag till Svensk Scrapbookings BOM-utmaning "En dag som förändrade mitt liv"...

Denna layout gjorde jag förrförra helgen så det va några dar sen... en ganska så enkel men trevlig layout.

Bilden: Jo det största som har hänt mig är ju så klart att bli mamma, det va en dag som förändrade mitt liv minst sagt, inte trodde man att man skulle älska ett liv så mycket som man faktiskt gör! Den här bilden är tagen en dag efter lillan föddes - fortfarande på BB och med en jättenapp i munnen och ett sött litet hårspänne inför fotograferingen till tidningen.

Material: Grön bazzill, gul bazzill som jag stansat med fiskars kantstans, mönstrat papper från ett kit som jag inte kommer ihåg tillverkaren på tyvärr. En blomma som jag fått från min kära vän Sara och en stickers som pistill. Häftklamrar, foam thickers, tiny alphas och en liten ditritad söm bakom titeln.

1 kommentar:

Morfen sa...

Vilket underbart foto och vad härligt att du hållit layouten "ren" för du tar verkligen inget fokus från fotot utan drar in ögat till det. Vad mycket hår hon hade lilla A!! Vilken lycka att kunna göra frisyr på en gång.

Related Posts with Thumbnails