söndag 25 april 2010

{ Hemma efter en supertrevlig Scrapträff }

Jahapp, då va den här helgen till ända som man längtat så efter... det finns inget som gör att tiden går så snabbt som när man scrappar! Vi har i alla fall haft så roligt! Har träffat härliga tjejer och bott i Amys husbil! Jag fick färdigt 12 layouter, ett kort och ett alter (mitt första) denna helg... inte så illa faktiskt!

Jag tog dessvärre inte med någon kamera utan fick ta sopiga bilder med mobilen i motljus så därför ser de inte mycket ut för världen men Jenny har lovat att skicka de bilder hon tog. Dessutom fick jag träffa min internetscrapvän Tessan, så roligt att äntligen få träffa henne IRL och hon är precis lika go', söt och trevlig i verkligheten! Ser fram emot att få bilderna hon tog på oss med sin kamera!

Jag vann dessvärre inte en enda utmaning men det gör inte så mycket, det va bara en röstningsutmaning på lördagen och en på söndagen i layouter de andra lottades ut och jag hade inte turen med mig... det gör inget, tycker ändå att det är väldigt kul att bidra i utmaningar och jag har ju faktiskt vunnit rätt så mycket redan... :)

I morgon lovar jag att visa en del av layouterna då jag vill scanna in dem först...

Hoppas ni har haft en lika härlig och scrappig helg som jag! ♥

2 kommentarer:

Morfen sa...

Så kul med träff!! Jag är så impad över hur effektiv du är, men det är förstås en väldigt inspirerande miljö att vara på träff och med alla go'a tjejer som är där. :)

Anna sa...

Det var riktigt kul! Jag ser fram emot nästa gång! Hoppas vi ses innan dess!//Anna

Related Posts with Thumbnails