onsdag 21 april 2010

{ Mina KAOS-awards gick till... }

Strax innan påsk fick jag min allra första KAOS-award vilket va väldigt speciellt tycker jag. Den fick jag av kära och söta Scrap-Linda som sprider glädje, värme och kunskap omkring sig! Tack för den superfina KAOSen som finns här i högerspalten. Om ni vill läsa mer om KAOS som jag själv nyligen lärt mig vad det är så läs i det här inlägget.

Så nu är det min tur att visa vilka mina tre KAOS-awards gått till:

Min första KAOS gick till ANNA / Morfen, en tjej jag hittade till via Svensk Scrapbookings forum och vars scrapstil jag älskade från första stund... många layouter har liftats och inspirerats av henne och som jag fått förmånen att lära känna och kalla vän!

Min andra KAOS gick till TESSAN / Tessalonika, en tjej som jag hade turen att hitta till via Landstokens blogg efter att jag varit med på en träff. En tjej som jag träffat utan att ha vetat om det på träffar men aldrig pratat med. När jag för första gången kikade in i hennes blogg hittade jag så mycket fint och en stil som passar min egen och där hittade jag massor med inspiration! Till helgen vankas det träff igen och den här gången får jag träffa henne på riktigt, ska bli roligt!

Sist men absolut inte minst, tredje KAOSen går till SARA / Sara80 som jag rätt nyligen lärt känna oxå via SS Forum och som bor så pass i närheten att vi kunnat träffas vid två tillfällen redan och funnit varandra på stört! En inspiration som färglägger och gör så vackra kort och som oxå börjat göra fina layouter.

Så härliga och goa tjejer jag aldrig träffat utan den här hobbyn och internet!! Fantastiskt att man kan hitta så fina vänner på det här sättet! Tack för att ni inspirerar, delar med er av er kunskap och är så fantastiska!! ♥♥

1 kommentar:

Linda Horn sa...

Vilka underbara KAOS:ar du gjort!!! Superfina!!

Related Posts with Thumbnails