torsdag 22 april 2010

{ Världens bästa Josef }


Så här blev tavlan som jag gjorde till min bror till hans 25-årsdag. Han fyllde år igår och vi var och firade honom hela familjen, så mysigt när hela familjen är samlad trots hög ljudnivå! ;) Mamma hade gjort smaskiga räkmackor och budapestrulle till efterrätt! Yum!

Inte precis "min scrapstil" vad nu det är... ville få till en lite mer vintage-aktig stil och manlig då så klart. Så varken färgglatt, tjejigt och rosa gick för sig... -illa! :)

Tycker trots det att det blev en rätt fin tavla och den uppskattades! Josef bygger ett hus i lösvirke tillsammans med pappa. Ett riktigt drömhus i sekelskiftesstil som alldeles snart kommer att vara inflyttningsklart! Så vackert och därför ville jag få till vintage-känslan för att tavlan ska passa in någonstans i huset!

Bilden: Är på min bror så klart, en härlig bild från paradiset Thailand!

Material: Naturfärgad wellpapp som bakgrund. Målat med svart akrylfärg. Bordern från GCD studios, blommor från prima med passande brads i form av skruvhuvuden. Clearstamps från Papergirl (I Love), spets, dymo, foam thickers, biljetter urklippta från ett G45-papper, ett negativ jag hittade i en låda, hattnål och journalingruta från Panduro... så vad tycker ni? ♥

2 kommentarer:

Lousan sa...

Den blev jättesnygg och kommer att pryda jättebra på väggen i nya huset. Garanterat.
Kram

emmy sa...

wow! den blev ju kanonsnygg!!!
Bra jobbat! Å det kan vara manligt med blommor!! :)

Related Posts with Thumbnails