söndag 11 april 2010

{ Stora & Små Vänner }

LO från 2010

Här kommer en bidrag till Designats månadsutmaning... man skulle tolka/ inspireras av en jättefin och inspirerande layout som jag ändå försökt göra lite egen... jag brukar vanligtvis bli väldigt "låst" och inte våga ta i, i svängarna utan göra nästan precis som skissen eller layouten visar men jag ska försöka jobba på detta lite...

Bilderna: Är på min kära väninna Emma och hennes dotter samt jag och Antonia. Det är så mysigt när vi ses för barnen har så roligt i hop de oxå! En härlig sensommar/höstdag...

Material: Ja, jag kan inte annat än att älska Pink Paislee's underbara kollektion Cupid... så underbara färger! En liten paperfrills från doodlebug, egengjorda brads med i-topen där jag oxå använt papperna från Cupid-serien, chipboard, floss, journaling från Making Memories. Chalk. Svart ZIG-penna, foam-alfabet från Papermania och Thickers samt Doodlebug.

Ett par detaljbilder:


Så här såg den fina layouten ut som man skulle inspireras av:


Tack för titten! ♥

5 kommentarer:

Petra sa...

Ytterligare en jättefin LO. Tack söta Emmelie för din utförliga kommentar på mina LO-funderingar. Så himla gulligt av dej. Idag har jag rensat i mitt scraprum, ska göra mej av med grejer jag inte använder längre. Skapandet förändras ju också över tid. Nu har jag beställt hem lite kort, bl a på mitt lilla barnbarn så nu hoppas jag att jag ska omma igång med layouterna. Det där med att fota LO:n innan man börjar montera ihop den var ju himla fiffigt. Lätt att glömma nån grej och hur man tänkte när man kommer till monteringen.
Önskar dej en riktigt skön söndagkväll. Hoppas du haft lika fint väder som jag här nere i södra småland. 17 grader varmt och sol. Härligt.
Kram Petra

Daniela/Neliz sa...

Åh vad läcker!! Härligt med alla färgglada prickar! :D Ser så vårigt och gott ut.
Och du, GRATTIS, du har vunnit inne hos lektyg om du inte sett det ;)

Kram, Daniela/Neliz

Anonym sa...

Du har gjort en underbar tolkning!!!! Gillar den mycket!

Kram

Annica sa...

En jättehärlig tolkning!

Morfen sa...

Åh så snyggt!! Jag vill också ha sånt härligt scrapflow som du. Kraaaam

Related Posts with Thumbnails