onsdag 5 maj 2010

{ DT-alster för MiMas: Liten }

LO från 2010

Det va i grevens tid jag hann färdigt med detta DT-alster i går kväll. Fick paketet i måndags och min bloggdag på MiMas är ju på tisdagar. Så härligt DT-paket i grönt och rosa... det är så roligt och spännande när man får ett nytt DT-paket och när man ser va någon annan har plockat ihop till en. Särskilt när man gillar produkterna så mycket och när butiksägaren vet vad man gillar och tar hänsyn till det. Jag har tur som få vara designer för en så bra butik! ♥

Bilderna: Är på en liten Antonia - äntligen har jag lust och inspiration att börja scrappa lite äldre bilder. Det beror väl mycket på att jag hunnit scrappa så mycket på sistone att de nyare bilderna börjar tar slut! ;)

Detaljbilder:

Material: Underbara mönstrade papper från The Girls Paperie - Papergirl- Jag har klippt ut rosorna från ett mönstrat papper och dekorerat med det samt glossat med crackle accents på utvalda delar... det blev en läcker effekt. Supersöta blommor "hydrangeas" från Prima, mina favoritblommor för tillfället - så fina och med halvpärlor i. En liten journalingetikett där jag skrivit datum i. En utklippt cirkel med doodlad söm, foam thickers och ett litet tårtpapper som fotomatta...

Komplett materiallista finns i bloggen och materialet kommer självklart att finnas i MiMas shop...
Tack för titten! ♥


3 kommentarer:

Tessalonika sa...

Åhh, vilka härliga bilder på lilltjejen!! Roligt att se henne som baby. Riktigt läcker LO med alla korten, det är verkligen din grej!! Gillar Lika som bär, den är så fin...och ännu läckrare i IRL!!
Ha en underbar dag;)
Kramiz Tessan

R sa...

åh så sött!

Sara_80 sa...

Vilken söt liten donna! Eller rättare sagt två :) Du kan verkligen få till det med fler foton. Gillar färgerna och hur du lagt upp Lo´n.
Kram

Related Posts with Thumbnails