fredag 7 maj 2010

{ Home Sweet Home }

Dubbel-LO från Rottneträffen 2010

Här kommer sista layouterna som jag gjorde på scrapträffen förrförra helgen... en dubbel layout på vår fina lägenhet. Ville scrappa det nu eftersom vi snart ska flytta till hus - vilket vi ser fram emot massor men då är det oxå roligt att ha sitt förra hem dokumenterat på detta sätt. Har oxå planer på att göra ett litet mini-album från lägenheten framöver men behöver då framkalla bilderna i mindre format.

Material: Underbara papper från My Little Shoe Box... kom över dessa på rean och blev överlycklig! Underbar turkos spets, journalingcirkeln och hörnen är oxå från samma tilverkare. Blingswirl och blommor från Prima. Knappar och Glossy Accents på titeln som står i det mönstrade pappret... Enkla men tillräckliga tycker jag. Det rosa passar så bra till mitt rosa hem! ;)

Här ser ni layouterna var för sig:
8 kommentarer:

Yoli Design sa...

Åhhhh vilka helt ljuvliga!! mumma...
Vilket hem du har... nästan lite avis med alla snygga detaljer och docksöta saker... :D

vill ha vill ha!! :P

Kraaaaaaaaam

Tessalonika sa...

Läckra som alltid!! Skall du med och scrappa i göteborg 4-5 sept??
Kika in här för info!!
http://linapyssel.blogspot.com
Trevlig helg tjejen!!
Kramiz T

Linda Horn sa...

Sååå fint du har det!!! Förstår att du vill bevara de minnena. LO:sarna är jättefina!!!

Kram

Evas Pyssel sa...

Vilka färgglada , glädjespridande LO du gjort. En bra idé att föreviga det man har , så man minns.Hörde att det var jättetrevligt på Rottneträffen. På söndag är det dags för Torsåsträffen, Landstoken är där. Ska bli såååå kul. Ha det gott ! // Eva

Jessica Fors sa...

Rosa rosa rosa :D Får man flytta in? haha :D

Morfen sa...

Du har så fint hemma hos dig!! Roligt att du har scrappat om det också för det är roligt för framtiden att dokumentera hur man levt. Kramis!

MrsPolkaDot sa...

Åh vilken superfin! Inte ofta man scrappar om hemmet så förstår om den är extra rolig att ha i framtiden!

Erica sa...

Jätte fint du har hemma hos dig :) Ska själv göra den utmaningen Tanke på att vi flyttar i juli.. någon gng.. Det är när alla papper på huset har gått igenom vi är halvvägs just nu iaf

Related Posts with Thumbnails