torsdag 6 maj 2010

{ Sötnöt }

LO från 2010

I mars månad hade jag turen att vinna på två ställen, 80-talsutmaningen på SS forum samt skissutmaningen hos Lektyg och Hantverk. Det roliga va att priset på SS forum va sponsrat av just Lektyg och Hantverk så inte nog med att jag fick hundra kronor att handla för så fick jag även ett paket av dem för vinsten på 80-talsutmaningen. Hittade så fina papper som jag inhandlade från My Little Shoe Box - som är en tillverkare som jag börjat älska mer och mer. 

Bifogat i vinsten va dessa 80-tals inspirerande papper som jag gjort en layout av... hittade passande bilder på när Antonia hade en av mina favvooutfits på sig i rosa och rött.

Material: Kommer inte ihåg tillverkaren på dessa papper i skrivandets stund men jag har använt två mönstrade papper och en baksida. Klippt ut och glossat blommor från det ena pappret. Fäst dit andra blommor med brads som liknar knappar och kommer från panduro. Har oxå använt min kantstans från fiskars. Hattnålen och bandet låg oxå med i paketet. Foam thickersen har jag glossat och journalingrutan kommer från my little shoebox - älskar dessa färdiga rutor - så användbara och fina!

1 kommentar:

Morfen sa...

Himmel vad fint du har matchats A:s klänning med pappret!! Helt fantastiskt snyggt. Roligt att du vann priser hos Lektyg från alla håll. :D

Related Posts with Thumbnails