tisdag 29 juni 2010

{ Sex and the City }


Go'kväll!

Vilket underbart väder vi har, så varmt och skönt och svettigt! ;)

Igår va jag hos min frisör och lade i slingor i håret och bytte frisyr, jag blev så himla nöjd! Frisyren och värmen har gett mig en ny kick att vilja se ut till mitt bästa och vårda mig själv lite... så jag har både köpt en ny parfym, den godaste man kan tänka sig -Love it! Idag fick jag mitt nya nagellack Diorlisse, mitt rouge från Too Faced, lip plumper och eyeprimer oxå från Too Faced. Så nu ska jag vara fin hela sommaren tänkte jag! :) Att man fått lite färg på kroppen och i ansiktet hjälper ju till det med! :)


Men det va inte det jag skulle skriva om även om jag tyckte att det passade bra ihop med denna glammiga layout! Ni som känner mig vet att jag älskar rosa, glitter och glamour så denna layouten är egentligen så jag även om jag vanligtvis inte brukar scrappa på det här sättet.

Den här layouten är vad jag skulle kalla en scrappäkta layout, så som det började ursprunligen, att man ska spara "skräp" och scrappa det. Scrap betyder ju faktiskt skräp på sätt och vis. Här har jag tillvaratagit popcornasken och klippt ut ena sidan med Carrie på samt den andra sidan med titeln Sex and the City. Frågade oxå om jag "fick" ett presentkort utan pengar på när jag såg motivet på, det fick jag! :) Jag gjorde layouten efter en av utmaningarna i SS CC som va en bingoutmaning, jag valde raden där man skulle ha med; wellpapp, något rosa, bling, pin och minst två olika typsnitt.

Måste säga att jag i början va tveksam över hur den skulle bli men nu måste jag säga att jag älskar den... den va en fantastisk kväll värd att minnas genom att scrappa den och filmen va en riktig chic-flick-glam-film just the way I like it!

Detta är en röstutmaning så jag skulle förstås bli överlycklig över din röst om du vill in och rösta! :) Har en så länge fått en betydelsefull röst från BellaMio som skrev så fint i tråden: Här tyckte jag att det faktiskt var liiiite lättare, hihi.. Jag röstade på AlaEmmelie... För den är så j'kla annorlunda!!! Sååååå snyggt tjejen! Blev så glad!


Kram ♥


5 kommentarer:

Sara_80 sa...

Den är så läcker! Så härligt med glitter och glamour! Ny frisyr, den måste du visa:)
Var har du köpt ditt smink? Tyckte det där med lip plumper lät spännande, vad är det?

Kramis Sara

Lillasyster De Luxe sa...

Wow, vilken otroligt fin och genomtänkt sida du har! Älskar den, temat, allt! Du är jätteduktig, tjejen!

Pernilla ~Pillan~ sa...

Så läckert!! I love SATC!! blir nyfiken på vilken parfym du köpte?

Vardagsprincessan sa...

Åh man tackar! Kul att du gillar den. Jag är själv rätt nöjd även om den inte är klar än,..men den är ju inte alls lika proffsig som din,men den passar mig :). Måste säga att du har riktigt snygg frisyr,..vart har du klippt dig?

Vardagsprincessan sa...

En fråga: du skrev i ett inlägg här nedan om en ängel som någon hade tillverkat. Vad kostar en sådan och kan man beställa? Är ljuskoppen med också (kommer ju inte på vad en sådan heter just nu..haha).

Related Posts with Thumbnails