onsdag 9 juni 2010

{ Träna }


Här kommer en layout som jag liftat rakt av från AnnLouise, jag älskar verkligen hennes stil och gör så fantastiskt fina färgglada layouter att man blir så inspirerad. Layouten som hon gjort va bara så söt och eftersom jag hade dessa papper hemma som hon använt sig av så kunde jag inte låta bli att använda samma...

Hoppas det är okej AnnLouise, annars får du hojta till... tycker helt klart att ni ska göra ett besök hos henne om ni inte gjort det redan. Det roliga är oxå att AnnLouise tidigare har varit DT hos MiMas där jag är DT nu. MiMa har och har haft otroligt duktiga scrappare i sitt designteam och många är välkända inom scrapSverige och även utomlands.

Jag har använt mig av Pink Paislees mönsterpapper, trasselband från MiMas, chipboard hjärtan från Maya Road, halvpärlor från reprint en supersöt fjäril, blommor från prima och titeln från Basic Grey.


2 kommentarer:

Annlouise ♥ sa...

Men vad gullig du är! Jag blir alldeles rörd och glad! Kan ju bara säga tack det samma, gillar din stil jättemycket och alla härliga färger och glada LO's!
KRAM Annlouise

Hanna sa...

Fin blogg du har och vad duktig du är på att blogga. Hörde av syrran att du undrat om jag scrappar. Tyvärr gör jag inte det, men tycker det är intressant så jag kikar gärna in på "scrapmänniskors" bloggar. Blir så fascinerad och imponerad..och självklart en gnutta avis också ;). Tack så mycket för ibjudan till scrapträffen i alla fall. Roligt att Antonia och Emmy leker så fint ihop på dagis :). By the way..emmy ääääälskar din rosa fina cykel..haha! =). Må väl..

Related Posts with Thumbnails