onsdag 9 juni 2010

{ Knep andraplatsen hos Designat }


ÅÅÅÅH va roligt det är med tävlingar som faktiskt har både första-, andra- och tredjepris. För jag kom tvåa på Designats skissutmaning i maj! Wihoooo! Jag vann ett presentkort värt 150 kr, kommer inte alls vara svårt att handla upp så mycket fint som de har. Första priset va en gäst-DT plats.

De har en riktigt rolig färgutmaning nu i juni som jag ska försöka hinna med att hoppa på.


7 kommentarer:

jenny sa...

Grattis =)

NHL sa...

Neeeeeej!
Jag tänkte delta i Designats junitävling. Jag har förstått att ska man ha minsta chans att vinna måste man vara grafisk. Det är jag inte, vet inte vad jag är. Håller på att öva på att göra supersockriga saker, mest, fast det inte heller är jag riktigt.
Jag frågade Scraplinda= min lärare på kursen till råds, vilket slutade med att hon gjorde ett eget bidrag= inte bra för mina chanser! men kul :-)
Vi tror inte vi har någon direkt chans någon av oss, men jag sa i alla fall att största hotet inom denna stil är Emmeli och "Hon vann ju i april, så henne kan vi nog räkna bort denna gången, för hon kan väl inte vinna igen..?!" Och nu står det här att du fick pris i maj med, så alltså KAN man få pris 2 ggr på raken OCH så ska du skicka in i juni! JAG HAR INTE EN CHAAANS! :-D
Du frågade om jag hade kopplingar till Vrigstad. Jodå, har bott i Värnamo, Skillingaryd och Vaggeryd. Nu bor syrran med familj i Vrigstad. Emmy och Antonia leker mycket på dagis, enligt Hanna. Jag visade henne din sida, förstår du :-)
Tack för trevliga kommentarer i min blogg! Lycka till i tävlingen :-)

Carina sa...

Gratulerar till 2:a platsen.
Inte illa!!


Kraam!

Linda Horn sa...

Stoooort grattis till vinsten vännen!! Jag ska precis lämna in mitt bidrag till juni nu...

Kram

Evas Pyssel sa...

Gu´vad duktig du är . Grattis !!!! // Eva

Tessalonika sa...

Vilket flyt du har just nu!! Stort grattis. Riktigt läcker LO. Emmelie stil men ändå inte!!
Me like;)
Kramiz vännen...

Tessalonika sa...

Vilket flyt du har just nu...Supergrattis!! Urläcker LO.....Emmelie stil fast ändå inte;)
Me like!!
Kramiz vännen!!

Related Posts with Thumbnails