torsdag 1 juli 2010

{ Mamarazzi }


När jag va i Jönköping och skulle på SATC 2 tog vi svängen förbi scrapbooking/pyssel/pandurobutiken som finns i Jönköping, Hobbyglädje. Fastän att det är så pass nära (6 mil) så har jag inte varit där sen de flyttade för över ett år sen... i alla fall så pratade jag med de trevliga tjejerna som har butiken och fick se en helt underbar layout i butiken som Cinna gjort och frågade om jag fick ta en bild så att jag kunde lifta den.

Som sagt och som ni ser så är detta långtifrån min ursprungliga färgglada "stil" men ibland är det roligt att variera sig eller hur? Det tycker iaf jag så, så här blev den... Ta daaaa...

Måste erkänna att jag blev väldigt nöjd... materialet jag använt är: Mönstrade papper från BoBunny Mama-razzi och Prima. Blommor hydrangeas från Prima, halvpärlor från Prima e-line, en kamera-charm, en pebble från Prima. Film-strip från Tim Holtz, vit wellpapp som bakgrund och så har jag målat på med en distressdyna i kanterna och mitt på med färgen "frayed burlap".


Så det vore väldigt spännande och roligt att se vad ni tyckte om min vintage-shabby-layout eller vad den klassas som?!

9 kommentarer:

Lousan sa...

Jameeen sååå snyggt Emmeli!
Jättebra! :)
Kram Lousan

Evas Pyssel sa...

Det var jättefint, stiligt kan man säga. Ibland passar den stilen ibland den färgglada. Jag kör mest den färgglada. Har svårt att få till vintage-finess. Kram Eva

Anonym sa...

Kanon snyggt!

Anonym sa...

Ååå heelt underbar! Älskar de dova färgerna, även om jag också är mycket för rååsa annars;) Men som du säger, superkul att variera sig ju, och så snyggt det blir trots att man inte kan ana en endaste litet rosa sken! Har själv tänkt utmana mig att scrappa i färgen blått, men modet har inte infunnit sig än *tihi*. Turkost tokgillar jag men blått har jag jätte svårt för att använda:P
Känner verkligen igen mig i Mamarazzi-rollen också, är helt hopplöst när man väl tagit fram kameran:D
Tack för dina härliga ord i min blogg, satt med ett stort leende när jag läste dina beskrivningar. Förstår absolut att det inte alltid är lätt att pyssla m småttingar modell större heller. Man vet ju själv att saker o ting inte alltid går sådär smärtfritt o perfekt som man trodde att det gjorde innan man fick barn. Tänk att det mesta kan bli till större projekt, sånt som man aldrig ägnat en tank åt tidigare. Men oj så härligt det är också! Tänk den dagen som ni (och vi, om än den dagen är liite längre bort än för er:D ) faktiskt kan sitta ner o pyssla tillsammans på varsin sida av köksbordet. Vilken lycka! Måste ju bli ännu mer speciellt just eftersom man gått runt o längtat så i alla år och aldrig trott att dagen skulle komma, eller hur:) Jag kan inte annat än längta även om jag bara kan ana hur det lär bli när lilltösen blir lite större. Min lilla sötnos har redan en mycket stark framträdande egen vilja, kan verkligen se scenarion framför mig om hur det blir om några år *hihi*. Men äsch, det blir säkert "alldeles, alldeles underbart" som en dans på slottet ;)
Hoppas att ni också har haft en härlig dag i solen! Kikar in snart igen!
Kram,
Mli

Petra sa...

Oh vilken fin LO Emmelie. Mycket snygg. Stilren och vintage på samma gång. Det där med layouter det kan du. Vilken stil vi än snackar om.
Tack för snälla kommentarer hos mej!
Kram o ha en skön helg.
Petra

Sofia Eriksson sa...

Ptja, den där var ju skaplig... ELLER så är den helt otroligt VACKER och UNDERBAR!! Du är såååå himla duktig!! Älskar din "vanliga" färgglada härliga stil (tycker själv inte att jag får till det med färgglatt) och den här är ju bara heeeeeel fantastisk!

Rebecca sa...

Skitsnyggt!

Tessalonika sa...

Grym LO!! Snacka om att alltid få till det!!
Knapparna kommer från YouDo och finns på Pappersbiten, paketen innehåller även stjärnor och stora fyrkantiga knappar...
Visst vore det toppen att träffas och scrappa tillsammans...får se när möjlighet ges.
Kramiz vännen och ha en underbar helg i solen =)

Yoli Design sa...

Helt underbart underbar alltså!! :P

Så snyggt upplagd... sköna färger mm mm... :D

Kraaaaaaaam

Related Posts with Thumbnails