onsdag 28 juli 2010

{ Midsommar }


Hallåj!

Här kommer äntligen ett alster från mig, det är mer arbete än man tror att flytta och all tid har gått åt till det, vi har börjat komma i ordning så smått men det är ännu mycket kvar därför får dessvärre scrappandet ligga åt sidan ett tag till men innan flytten hann jag med att göra några layouter som jag ännu inte visat.

Här gjorde jag en ganska enkel och stilren layout med ett foto på min farmor och farfar och pappa som va liten och de dansade runt midsommarstången. Ett härligt foto tycker jag.
 
Materialet kommer från MiMas: De mönstrade papperna från YouDo, svart cardstock till bakgrunden. Har doodlat lite med svart ZIG-penna, glossat titeln för att den skulle sticka ut lite extra - för att se komplett materiallista besök MiMas Blogg för mer inspiration.


1 kommentar:

Lillnettan sa...

Hallå tjejen! Jättefin LO! Vi saknar dig inne på Svensk Scrapbookings forum och jag ville bara påminna om att en tjej i den födelsedagsswappen som vi är med i nu har fyllt år. ;-) Jag ser ju att du har haft fullt upp med flytt (och minns hur jobbigt det var att flytta, puh!) så när det ordnar upp sig för dig, hör gärna av dig till mig eller till "Jema30" som har fyllt år!
Stor kram Anneth/Lillnettan

Related Posts with Thumbnails