lördag 21 augusti 2010

{ Lady in Pink }

Alster 004

Här kommer en layout till... nedräkningen har äntligen startat tills det är dax för scrapshopping igen - fast jag fuskar ju lite, jag får handla sparsamt om det är något jag behöver när jag är på träff och det ska jag ju på nästa helg.... mitt shoppingproblem ligger främst i webshoppandet! ;)

Bilden: Man måste ju få lov att scrappa lite gamla goda egobilder oxå, eller hur? I alla fall är detta en bild jag tycker blev förvånansvärt bra och helt spontant tagen... jag va nog lite mer "extrem" på den tiden, jag menar chockrosa läppstift fast å andra sidan är det inte helt uteslutet nutid heller. Vid rätt tillfälle så! :)

Material: Det här blev en rät "skrikig" layout i färgerna men samtidigt tycker jag att det passar till dessa bilder. En layout med lite attityd kanske? Prickiga papper från bland annat doodlebug, alfabet-thickers från American Craft, dymo tiny alphas, blommor, bling från Prima, riven kant. En hidden journaling i form av ett pussmunspapper (scanningen gör inte detta papper rättvisa riktigt)... knapp från youdo, pin, blomma från Prima, organzaband, brads och en eyelet fick det bli.

Har ni ett egoalbum där ni scrappar layouter med bilder eller tillfällen ni vill minnas bara för er egen skull?

4 kommentarer:

Katja sa...

Sötnos, du är så fin och det är en riktigt cool bild ;) Gillar layouten också och färgerna, love love love!

Miss u darling, känns som om det var evigheter sen vi sågs och pratade. Kommer du upp till Sthlm nåt? Puss

Morfen sa...

Helcool layout och skitsnygg brutta på bilden. :D

Anonym sa...

Åååh, vilken partypingla!!! ;-) Snygg och vågad LO, heeeelt rätt i dina händer, så klart!!

Tjaa, egoalbum... har ju bestämt mig för att göra ALLA BoM-utmaningarna på SS detta året, så jag kommer ju att ha ett helt album fullt med mig sen i alla fall... När alla 12 är klara, ska jag altra en cover alls från BIA att stoppa in dom alla i (dom scrappas i formatet 15x15 cm). Sen håller jag också på med ett familjealbum, inte så ego men väl bara närmaste familjen. Den görs i stående A4-format, så där blir det att altra nån enkel pärm senare, eller kanske göra eget album. Tanken är att alla familjemedlemmar, även hundarna, ska ha minst ett par sidor om sig själv och speciella händelser i det albumet. Så det kan i princip bli hur tjockt som helst.

Ha det gott, kram

Maiden sa...

Wow! Det är vad jag kallar Rååååsa! :-) Hi hi.
Superläckert!
Kram

Related Posts with Thumbnails