tisdag 17 augusti 2010

{ Jag har blivit Team-medlem på... }


Nu är det ute så nu får jag berätta här vad som är på gång! Micke på Svensk Scrapbooking har frågat om jag vill bli medlem i Teamet för Svensk Scrapbooking! Ni kan inte ana hur glad och lycklig jag blev över att bli tillfrågad!

Jag älskar forumet, alla trevliga, hjälpsamma och uppmuntrande människor som finns därinne. Sedan jag blev medlem i januari i år så känns det som jag fått hur många fina scrapvänner runt om i landet som helst och flera av dem hade jag turen att träffa på Svensk Scrapbookings första mässa och träff som gick av stapeln i mars i år. I höst är det dax för en ny och jag kommer helt klart att komma då! Would'nt miss it for the world!

Ända sedan jag blev medlem i forumet som handlar om min absoluta favoritsysselsättning Scrapbooking så kände jag mig som hemma. När jag sen träffade flera av de trevliga tjejerna som hänger på forumet inklusive flera av Team-tjejerna så har jag drömt om att få bli en i Teamet, därför är jag så glad så superduperglad att jag fick äran att bli en del i gänget.

7 kommentarer:

Linda Horn sa...

Stort, stort grattis, ännu en gång!! Den bästa team-medlem de kunde hitta!!!


Kram

Mahlin78 sa...

Stort grattis igen! :-)

Maiden sa...

Jag måste ju gratta här åxå!!!! Sååå himlans skoj! Ska bli mycket spännande att se vad du hittar på, å jag håller såklart med - det är världens bästa forum!!
Massa kramar

Tessalonika sa...

Men gud va roligt!! Och vilken ära att bli tillfrågad, dock inte konstigt...du är ju grym tjejen!! Ser verkligen fram emot att se dig som DT tjej på SS!!
Grattis och lycka till med nya uppdraget :)
Massor av kramar från mig....

Daniela sa...

Grattis gumman! :D Så kul att du är med oss i teamet nu ska du veta. Kram

Carina sa...

Stort Grattis till ditt uppdrag hos SS.Inte konstigt alls och blev inte förvånad.Du kommer att bli ett bra tillskott i teamet.

Kram!

Millanprillan sa...

Stort grattis! Jag älskar din stil och kommer att följa dig både här och på SS!

/Millan

Related Posts with Thumbnails