onsdag 18 augusti 2010

{ Bröllopskort }

Alster 001

Hallåj!

( 001. Betyder att det är det första bloggade alstret i min utmaning att inte shoppa förrän 100 alster är gjorda förutom vissa små undantag... )

Jo nu äntligen har jag börjat scrappa lite smått igen... detta kort gjorde jag förra veckan eftersom min syster bad mig att göra ett bröllopskort till det bröllop de ska på. Skönt att få en bra ursäkt att sätta sig ner vid scrapbordet trots att vi har flera flyttlådor kvar att packa upp.... ;)

Så det blev ett litet kort. Frågade syrran vad det var för färg på inbjudan för att få ett hum om deras färgtema och det hade varit vinrött. Dessutom frågade jag om brudparets hårfärger för att få det i samma oxå.

Material: Magnolia Loving Bridal Couple-stämpel, färgläggning med tombows, Bröllopsstämpel från Inkido, kvistrosor, stickles, spets, mönstrat och enfärgat spillpapper, stansade QK-hjärtan, chalk, Tim Holtz edge scraper, distress.

Baksidan på kortet använde jag för första gången min egna fina "handgjort av Emmeli-stämpel".

Insidan på kortet.PS. Jag är lite sugen på en Blog Candy, vad säger ni om det? Jag tycker att jag har en del att fira nämligen... ska se vad jag kan hitta för en smaskig candy ikväll - är ni godissugna?

PS2. Roligt att skriva PS... har jag insett! ;)

3 kommentarer:

Ica sa...

jätte fint ju :) jadu .. så du är oxå med i utmaningen.. dock inte ja ska på mässan slutet av september men dock har ja inte heller 100 cardstock eller sådana saker så de blir inte en utmaning för mig iaf.. så du ska oxå ha ett blogcandy

Morfen sa...

Jättefint kort!!
Superbra utmaning det där, men jag kan inte haka på den, tänk om jag behöver köpa nåt litet då? Hihi.. Kram!

Sara_80 sa...

Vilket fint kort! :)
Underbar stämpel :) Var har du hittat den personliga stämplen? Den var ju så fin :)

Kram Sara

Related Posts with Thumbnails