lördag 25 september 2010

{ Flip-flops }


Go' kväll!

Här har vi städat och fejjat idag så nu är huset så fint och fräscht, man önskar ju att det kunde vara ett tag men oftast så blir det rörigt rätt så fort igen tycker jag. :)

Denna layouten har jag gjort efter en skiss hos Creative Scrappers, jag hade fått en liten utmaning från Tessan när vi va på träffen i Nol att bara scrappa ett foto. Det gör jag ju ibland ändå men för det mesta brukar det ju vara fler än ett foto. Jag scrappade detta fotot.

Bilden: Antonias söta flip-flops, hon brukar ju ha sina tånaglar målade på sommaren men tyvärr inte vid fototillfället för visst hade det varit sött med rosamålade tånaglar oxå! ;)

Material: Knappar, floss, cardstock, kantstans från Martha Stewart, mönstrade papper från Crate, chalk och en stor blomma jag inte vet tillverkaren på. :)

I morgon hoppas jag på att jag får tid att sätta in lite layouter i album, det skulle vara guld!

Ha en fortsatt skön lördagkväll! ♥

6 kommentarer:

Morfen sa...

Himmel så söt layout!! Så underbart foto och så somrig känsla i hela layouten. Det är ovanligt att se dig skapa med bara ett foto, men roligt som omväxling. :)
Kramkram

Sissi sa...

Wow, vilka otrolig inspirerande layouter du gör! Får massor av fina idéer =)

Maiden sa...

Ååå vilken tokläcker layout!!

Vardagsprincessan sa...

Åh vilken härlig bild (och kort med såklart). Vart har du fptt tag i hennes söta flip flops? Har faktiskt aldrig sett sådana med så fina blommor på. Ha det bäst

Annlouise ♥ sa...

Å vad härlig!!! Gillar gillar gillar!
Kram

Nilma sa...

Det blev ju superfint och färgglatt! En mycket härlig bild dessutom :)

Related Posts with Thumbnails