fredag 17 september 2010

{ Glass i stora lass }


Här kommer en layout gjord på träffen i Skåne för några helger sen. Vi tjejer som åkte tillsammans utmanade varandra lite. Amy hade med sig en skiss som Yoli gjort som va helt underbar och som vi scrappade efter det här blev mitt bidrag. :D Fast vi utsåg aldrig några vinnare men det va ett bra sätt att få igång scrappandet.

Bilder: Gillar dessa härliga bilder på Antonia när vi sitter i köket och hon äter glass, ljuset i bilderna är så vackert och minerna på Antonia likaså. :D

Material: Jag har använt Basic Greys mönstrade papper, en blomranka och blommor från Prima, bokstäver är oxå från samma serie i Basic Grey som (jag glömt namnet på), journalingruta från OA.


5 kommentarer:

Nilma sa...

Vilken otroligt härlig layout!

Anonym sa...

Antonia är så söt och så lik William på vissa bilder! Ser lika busiga ut.. ;) Hoppas allt är bra med er och att ni trivs i huset! =) Kram Moa

A'laEmmeli sa...

Hej Moa, Tack allt är bra här och vi trivs jättebra i huset, tack! :) Hoppas allt är bra med er! Kram Emmeli

Anonym sa...

Wow, jättefin layout Emmeli! Du har postat så många så jag hänger inte med (ändå är det väldigt trevligt att läsa något nytt varje dag, det är så härligt med din pysselenergi!). Men den här är ju bara sååå fin. Papprena är fantastiska, likaså bilderna och du lyckas alltid att dekorera rätt. Ha en bra helg!

Snabbscrapparen sa...

Jätte härlig Lo! Jag håller med dig, bilderna är helt underbara!

Related Posts with Thumbnails