onsdag 29 september 2010

{ Slättsjön }


Att jag älskar den nya produkten Washitejp är väl ingen som kan undgå när man ser denna layout. Hade en liten vision i mitt inre innan jag satte mig. Hade precis fått hem de härliga rullarna från Lilo på Mollys Scrapbooking, tack! ♥ Jag blev så glad av dessa underbara härliga och glada färger att jag ville göra en layout med enbart washitejp och tänk av detta enkla så blev jag helnöjd av resultatet. Förutom washin är det foamthickers och en journaling label från Jillibean Soup... trodde att jag hade alla mina favvofärger nu men inser att jag saknar en härligt grön nyans i min washisamling.

Vad har ni att säga om washi-tejpen? *nyfiken*

Inser att de senaste layouterna som jag skapat och som jag inte lagt in i bloggen än har saknat mönstrat papper... vet inte om jag är inne i en period då detta inte riktigt har behövts... har istället lekt med mister, akrylfärg och som synes washitejp och andra decos... jag som äääälskar mönsterpapper och det är väl det jag går loss på mest i en scrapbutik men kul med lite variation... ni kommer att se vad jag menar när jag visar de andra layouterna! ;)

När jag ändå är i skrivartagen vill jag tipsa om en film jag såg igår och som är den bästa jag sätt på länge... jag är allätare vad gäller filmer men de som berör mig mest är romantiska feel-good-filmer... finns många bra romantiska komedier som är trevliga att se för stunden men som kanske inte berör så mycket efterråt. Jag kan verkligen leva mig in i filmer och efter denna film så va mina kinder helt våta... både min sambo och min dotter skrattade åt mig när de såg hur tårdränkt jag va och då va det inte ens sorgligt - bara vackert!

Filmen heter: Letters to Juliet - den kommer jag se mer än en gång, tack kära bror för att du vet vad jag gillar för filmer och som tipsade mig om denna! ♥

10 kommentarer:

Jessica Fors sa...

WOW den va verkligen superläcker! :)

Sara_80 sa...

Va läckert med tejpen! Jättesnyggt!
Det låter som en film jag ska se..älskar såna filmer..♥

kram kram

Lilo sa...

Ursnyggt! Speciellt och annorlunda. Gillar massor! =)

NHL sa...

Jag blir bara mer och mer sugen på washi! Det där var ett jättesnyggt sätt att använda dem!

Vadå? är filmen sorglig (är allergisk mot sorgligt!) eller var den bara så bra att det blev lite blött? Sammanfattning: slutar den riktigt lyckligt? (så jag vet om jag ska undvika den eller se den direkt! :-) )

Pippin sa...

Jätteläckert! Det är en verkligt häftig produkt, den där tejpen. Måste nog investera lite i sånt.

Ninas hobbyblogg sa...

Vad härligt färgglad ! :)

Mahlin78 sa...

Superläckert med all washitejp! Har bara 2 rullar själv, får nog ta och investera i ett par till tror jag efter att ha sett din härliga lo :-)

Snabbscrapparen sa...

Jag gillar att du använder massa smäkort, jag måste få tummen ur och testa framkalla minikort. Washitejpen är läcker! Har du provat att skriva ut på tejp än? Kram.

Mikaela sa...

hihihi när jag såg tejpen undrade jag va man skulle ha den till ;). Men detta var ju en underbar idé. och färgerna förstärker bara sommarkänslan i korten!

Cattis sa...

Hur läckert som helst!! Väntar också hem lite fler washitejp från Mollys! Och tack för tipset om film, den måste jag nog se! =)

Related Posts with Thumbnails