fredag 3 september 2010

{ Snabbscrappade kort och inköp }

Alster 14-25/100

Igårkväll fick jag eld i baken att hinna färdigt mina elva alster (trodde jag att det va men det va bara nio, visade det sig) innan jag fick åka och shoppa på träffen i helgen.... så jag passade på att göra några små söta kort som man knyter på en blomma eller en paket. Även om det va snabbscrappat och enkelt så va det ändå lite arbete med det oxå, färgläggningen tar ju sin lilla tid. Jag fick oxå användning av en massa fina spillbitar vilket oxå va bra... så nu känner jag mig redo att åka på träff och unna mig lite oxå! ;)

På tal om att unna sig... när man inte får shoppa scrap så måste man ju få unna sig lite annat roligt... har länge velat ha den stora 9*9-ljusstaken från Cult. Jag har så många fina härliga brickor hemma som jag inte kan använda fler än tre åt gången. Igår va det dax att inhandlas och den passar så fint på vårt matsalsbord. :)


Skor va oxå något jag behövde, har alldeles för många sommar-, fin-, högklackat och även vinterskor men inga några bra vår- och höstskor... så jag begav mig ut på lunchen igår och hittade dessa. Fick se dem direkt och det stod Emmeli på dem. Så snygga de är!

I samma affär fick jag syn på denna väskan, min nuvarande börjar bli rätt sliten, och denna va så snygg och söt på samma gång. Perfekt storlek att ha allt nödvändigt i för mig. Så det blev en sån oxå! :) Är så nöjd så! ♥


10 kommentarer:

Anna S sa...

Vilka fina kort! Jag gillar verkligen hur du hanterar alla starka och glada färger!

Härlig annan shopping också! Skorna och väskan var jag ju lite extra nyfiken på efter att ha läst på SS, och de var ju riktigt snygga! Ja, ljusstaken också såklart.

Kram Anna

NHL sa...

Väskan är ju jättesnygg!!! Jag är väldigt svag för väskor :-)

Härliga minikort! Håller med om att du får ihop "dina" färger så bra. Så uppfriskande :-)

Svarta Malin sa...

Hej! Kul att du tittade in hos mig, roligt att du gillar det jag gör!

Korten är ju jätteläckra - härliga färger! Och väskan är ju bara för snygg! Avundsjuk! :o)

Morfen sa...

Hej vännen, så tråkigt det blev idag, förlåt att jag meddelade så sent... men jag hoppades piggna till. Har sovit hela kvällen, men det hjälper liksom inte. Hursomhelst - supersöööööta kort har du gjort och vilken kul shopping! Så cool-söt väska du hittade. Klart du måste passa på att shoppa lite annat när du har scrapshopstopp. Kramar i massor min vän!

Anna sa...

Det var bra inspiration att göra söta småkort!

Marit sa...

Ville bara tacka för en super trevlig och inspirerande blogg helt i min smak. Du gör så fina LOs, man får så mycket idéer och inspiration från din blogg. Tack!

scrapamy@hotmail.com sa...

Ja du hann med det du skulle ,de blev jättefina som vanligt dina kort. Tusen tack för all hjälp med min nya blogg. Ses snart igen kram

Mia sa...

Hello! Du är skitbra på att göra dina alster i skrikiga färger som jag tycker är jätte svårt. Trvligt att träffas igår! Ha det bra kram Mia

Karin sa...

Allo! Kände att jag var tvungen å kolla in här nu ;) Va mycket fint du skapar! vilka färger å grejs! man blir alldeles glad! Superfin småkort å visst är det så bra å ha på lager! =)
Ha en fin dag,
kramar Karin.

Sara sa...

Jättesnygga kort! :)
Vilken snygg väska...I like! :)

Kram Sara

Related Posts with Thumbnails