torsdag 16 september 2010

{ Vid havet }


Dax för en "nutida" layout även om det fortsätter på det mer svartvita temat! ;) Tyckte att det va hög tid att visa mitt tredje alster från mitt första DT-kit från LScrapbooking!

Bilderna: Den enda dagen på semestern som vi spenderade vid havet (på Öland) och det berodde väl inte så mycket på vädret utan att vi inte haft så många slappdagar denna semester då vi flyttat. Jag och Andreas va med min kära syster och hennes man. Antonia ville hellre följa med resten av familjen till poolen. Det va ganska så kallt i havet men svalkande och havet är ju ändå havet ;).

Material: Underbara papper från Maja Designs serie "Sommartider", blommor från Prima, knappar, halvpärlor, pin, rosa floss, titelalfabetet minns jag inte varifrån det kommer jo jag tror det va doodlebug och de små är tiny alphas från Adornit som jag glossat med Glossy Accents från Ranger... för mer detaljrik lista får ni kila in i LScrapbookings blogg där det finns massa inspiration att beskåda och sen kila vidare till shoppen där allt härligt material finns att klicka hem! ;) En massa finfina erbjudanden pågår just nu!

Vi ses snart igen! ♥


1 kommentar:

Katja sa...

Åhhh vad fin den var, gillar det enkla och stilrena samt att det är svartvitt. De rosa blommorna piffar upp det så fint sen också! :) Du är så sjukt duktig vännen! Puss o kram!!

Related Posts with Thumbnails