fredag 22 oktober 2010

{ Fler Nol-layouter }

Har försökt med en mer clean layout här även om det är mycket decos runt fotot. :) Fick ett superbra tips när man ska göra många ringar i olika storlekar att sätta i alla spellbindersringarna på samma gång och köra igenom cuttlebugen, smidigt och tidssparande. :)

Stansen från EK Success har gått varm sen jag köpte den av Scrap och Hobby på Nol-träffen, mycket bra investering! Har ni förresten noterat posen som Antonia gör på fotona... :D

Jag borde egentligen inte alls sitta här... denna veckan har jag ägnat kvällarna åt att scrappa till Magdas Scrapfeber, i morgon ska jag på Amys Scrapträff i Rörvik, skönt med en träff på nära håll för omväxlings skull ;)

Det ska bli så roligt så! Amy har fixat och donat med mat och utmaningar, loppisbord ska oxå finnas så jag har rensat ut en hel del papper, stickers, alfabet och blommor att sälja billigt, skönt att bli av med lite så man lättare ser vad man har. Har annars väldigt svårt att skilja mig från saker och i synnerhet scrapsaker men nu va jag ganska så hård mot mig och slängde ner både det ena och andra i loppislådorna och till riktigt låga priser för jag vill inte få med mig allt tillbaka hem igen.

Dessutom har jag "dumdristigt" nog gått med i 100-alster innan shoppingutmaningen igen men istället för 100 så lade jag ribban på 50... det blir nog en tillräcklig utmaning för min del. I alla fall så har jag sagt att för de pengar jag säljer scrapsaker får jag oxå köpa scrappsaker för, bra va? Så här ska säljas *hoppas*. ;)

Ps. Jag har vunnit en utlottning på Mollybloggen, ett underbart vackert paket med rosa alfabetsstickers och borders från Pink Paislee, perfekt när man har köpstopp! ♥ Tack söta Lilo!

2 kommentarer:

allram sa...

Färgsprakande Loer. Gillar den med cirklarna. Lite liftvarning här. Jag har oxå en kantstans som din och min är oxå väl använd. Supernice.

Lilo sa...

Det var kul att du vann söta Emmeli! =)

Related Posts with Thumbnails