måndag 25 oktober 2010

{ Love Echo Park ♥ }


Ja man kan ju inte göra annat än att älska dessa färgglada och ljuvliga pappersserier. Här har jag använt mig av EPP Walk in the Parlk, både papper och stickers. chipboardstjärna från Inkido som jag färgat in med Smooch Spritz, bling och en badge från American Craft har jag använt.


Till detta fotot har jag alltså oxå använt EPP mönsterpapper och stickers samt washitejp... mer än så behövdes inte tyckte jag! ;)

Visst har man många favorittillverkare och alla tillverkare har någon serie eller kolletktion man fastnar för men vilken är er favorit just nu? Jag måste nog säga just EPP, de har inte gjort en endaste kollektion som jag inte älskar, dessutom tycker jag att det är genialt att göra alfastickers och decostickers som passar till, det blir så lättscrappat!


6 kommentarer:

Maritha sa...

Den där första layouten är ju Outstanding!! WOW!!

Lilo sa...

SNYGGA!!! Jag älskar också Echo Park Paper. De är WOW! Sassafrass gillar jag med. Och nu senaste Imaginisce höstpapper, de baksidorna är ju såååå härliga också. Hm... Och Hamblys! Och ... He he he... Nu ska jag nog gå och lägga mig och drömma om papper! =)

Marit sa...

Vilka härliga layouter, stor liftvarning igen om det är okej? Kan bara hålla med älskar echo park, funderar på att köpa Life is Good, visst hade du köpt den? Mina senaste favoriter är My Minds Eye Alphabet Soup, Prima Marketing So Cute och Jillibean Monster. Sen är Novemberkitet hos Mollys Scrapbooking en stor favorit just nu ;) Dem ursöta figurerna från Bo Bonny.

Maiden sa...

Superhärliga layouter båda två! Den första är helt fantastisk!
Kram

Jenny sa...

Jätte fina och härliga! Hoppas min leverans md deras julpapper kommer idag är så sugen på att hinna scrappa mer efter helgen. känner mig väldigt nöjd med mina alster jag fick gjort =) Tänk om vi hade lite mer pengar så kunde vi åkt till mässan i helgen i gbg men det får bli nästa gång. Dyr hobby vi har, alltid något nytt man vill ha =)Kram!

teolinda sa...

Fullkomligt älskar dessa färgglada papper, både echo park och MMEs alphabet soup. Kanonfina LO:s, Em

kram Teolinda

Related Posts with Thumbnails