onsdag 27 oktober 2010

{ Mollys Mysiga Höst i Oktober }

Ja det va ett ljuvligt kit i oktober hos Mollys! Så många härliga papper och decos... här får ni se tre nya layouter som jag gjort med kitet...

Här är för några veckor sedan när vi passade mina söta syskonbarn... det va en härlig höstdag så vi gav oss ut med kameran och tog lite bilder, jag hade såklart detta kit i åtanke! ;)

Här är lite äldre höstbilder som jag inte scrappat ännu, så härligt när man kommer på bilder som ännu inte är scrappade och som kommer passa så bra till vissa papper. :) Jag väntade min prinsessa på dessa bilder när vi tog en höstpromenad 2005.

Här kommer oxå en lite äldre bild (2008). Jag har strukit med distressdyna (walnut stain) på bakgrundspappret. Snälla Jenny från Malmö va med på träffen och hade varit i USA några veckor tidigare och köpt en massa läckerheter, bland annat den supersöta Ugglan som är en Martha Stewart stans och som jag chalkat lite.

Jag blir så otroligt glad av era goa kommentarer! ♥ Tack för att ni gör min dag! Väldigt intressant att höra om era favorittillverkare just nu - jag måste hålla med er om samtliga! Finns en uppsjö av vackra papper! :D


2 kommentarer:

Lilo sa...

Nu nästan dog jag! Sååååå fina allihopa!!!

Nilma sa...

De var riktigt fina, alla tre!

Related Posts with Thumbnails