torsdag 28 oktober 2010

{ Några layouter }

Hejsan!

Jag har fortfarande nåra layouter kvar som jag inte bloggat från september och nu när det börjar fyllas på i mappen på framtida blogg-alster så är det bäst att jag försöker blogga i kapp mig lite... det är ju lite roligt att blogga färska alster som man fortfarande kommer ihåg både vad man använt, hur man tänkt osv...

Tidigare tyckte jag att det va bra att jag hade några på lager i fall det skulle komma "sämre" tider då jag inte hann scrappa eller God forbidd - fick en scrapblock... men eftersom det inte verkar vara så troligt så är det ändå bra att blogga ikapp lite... ni måste tro att jag inte gör något annat än att scrappa. Haha, det gör jag inte heller ;)... jo det gör jag, jag jobbar ju om dagarna, är med min Sessa om kvällarna men sen när hon slocknat då är det scraptid och mystid med sambon... och eftersom jag gillar att scrappa relativt fort så hinns det med ett och annat i alla fall.. sen har jag haft lyx att komma iväg på ganska många träffar denna höst! :D

Nog pratat...
Denna layout gjorde jag med Pappersbitens septemberutmaning i åtanke... en rolig och fin skiss skulle man inspireras av. Jag har använt papper fårn Crate och MME,fjärilsstans från Martha Stewart (mycket användbar) pearlmaker och lite annat smått och gott.


Denna layouten kommer att hamna i mitt BOM-album, då vi gick ut här nere på valborg... det va dagen innan min födelsedag så även om vi inte firade mig så kändes det lite extra festligt att få gå ut i samban med det. Förfesten var ju som alltid det roligaste... hemma hos mig på min balkong en härligt skön försommardag.

Sist men inte minst supersöta bilder på Antonia för 2,5 år sen, hon ser så liten och söt ut... tänk va tiden går, man blir nästan lite ledsen över det... hon är så stor nu och större och klokare blir hon... ja man måste verkligen ta vara på tiden (hur man nu gör det, den rusar ju likväl i alla fall). Underbara papper, stickers och die cuts från My little Shoe box.

Tack för titten! ♥

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!

Så superfina lo-s! =) Väldigt vad alla är kreativa numera. Jag hinner ingenting känns det som!! ;)

Ska tipsa dig om att jag ska ha en tjusig utlottning nu så missa inte det!

Ha en skön helg, kramar Ulrica

Jaana sa...

Jag blir lika inspirerad varje gång jag tittar in här; härliga färger !

allram sa...

Älskar den lille sniglen. Så söt den är.

TesaB sa...

Du är helt otrolig! Så himla mycket fint, färglatt, härligt och inspirerande!!!

Related Posts with Thumbnails