lördag 9 oktober 2010

{ Papper från Crate hos LScrapbooking }

Här kommer tre layouter som jag gjort av mitt smaskiga DT-paket från LScrapbooking, Crate är en av mina favvotillverkare, så härligt färgglada och vackra papper de har!

Denna layout har jag använt både papper från Crate Restoration och Snowday. Chipboards är oxå från Crate kollektion Snowday. De mindre thickersalfabeten från American Craft gillar jag, de är behändiga och inte för stora om man ska skriva en längre titel.


Layouten är gjord enbart med Crates kollektion Restoration, jag har sprayat med den superhärliga glimmermisten från Tattered Angels, färgen heter Sea Glass. Använt stickers borders i samma serie från Crate, de söta fjärilarna och de runda minialfabetet är från Jenni Bowlin, jag har oxå glossat lite med Glossy Accents på fjärilarna. Titeln är foam thickers från American Craft. Allt hittar ni så klart hos LScrapbooking! ♥


Sist men inte minst... här har jag använt lite "70-talsfärger" som passade väldigt bra till fotona när jag va på 70-talsfest. Alla mönsterpapper är från Crates Restoration och snowday, baksidorna är minst lika fina som framsidorna. Blommorna tog jag från mitt eget blomförråd men ni hittar minst lika fina hos LScrapbooking, pepples från Prima, mini thickers från American Craft till titeln, fjärilar och årtal är stickers från Jenni Bowlin.

Mer inspiration och info hittar ni på LScrapbookings blogg och alla fina produkter jag använt hittar ni i Shoppen... ta en kik! :)

Hoppas ni får en härlig lördag i höstsolen! ♥

4 kommentarer:

TesaB sa...

Shit Pomfritt!!! Hur läckra som helst, allihop. Faaaast favoriten är nog den sista. Så grymt snygg. Och nu önskar jag att jag köpt den edge punchen!

Maritha sa...

Jag älskar din förmåga att scrappa så färgstarkt! Och att du får med så många foton på varje LO! Härligt!

allram sa...

Gud så fina papper. I want them. 70-talsLoen är så fin i färgerna. Äkta känsla tycker jag.

Snabbscrapparen sa...

Härliga färger! Som vanligt lyckas du fantastiskt bra med dina LO´s, jag fattar inte att du hinner göra så mycket, sover du aldrig?

Related Posts with Thumbnails