måndag 8 november 2010

{ Lite pysslat i helgen }

I helgen har min underbara vän Katja varit hos mig, vi hann med en massa roliga saker... i fredags blev det mest mys hemma med idol, vin och tjejsnack. Lördagen åkte vi ut på två julutställningar, supermysigt faktiskt och vi hittade en hel del fina saker att titta på och inspireras av men jag kom bara hem med en söt liten ängel av finbetong, det andra vill jag nog hellre inspireras av och kanske göra själv i framtiden.

På den ena utställningen träffade vi en duktig kortmakare, jättekul att se hennes fina alster och inspireras av det hon gjort. Det va oxå väldigt mycket fina smycken och annat smått och gott.

På kvällen va det dax för Scrapmaran att börja vi började nog scrappa vid fem-tiden och slutade inte förrän klockan va halv två... det va svårt att sluta och det är så roligt att Katja börjat med denna hobby. Antonia va för söt och satt med oss stora tjejer och pysslade med sitt och det märktes att hon trivdes. ;) Jenny kom oxå förbi en sväng och hälsade på!

I går morse steg vi upp tidigt, det va en frostig och vacker morgon om än lite kallt. Vi begav oss till mina scrapvänner Therese och dit skulle även Sara och Jenny. Så kul att vi är ett gäng som träffas då och då och pysslar tillsammans.

Hann med en hel del faktiskt...

Bland annat altrade jag (vilket inte hör till vanligheterna för mig) med mitt DT-paket från MiMas, en eller egentligen fyra små tändsticksaskar som jag satt ihop i en. Fick inspirationen av Therese på Julutställningen. :)

För att få mer info om material och hur jag gjort så kila över till MiMasbloggen och vidare sen till butiken för att inhandla det fina materialet! :)2 kommentarer:

Sara_80 sa...

Vilken söt tändsticksask, jättefin! :)

Kram Sara

ThereseSKortoGott sa...

Kul att jag kunde inspirera....
du har oxå JÄTTe fina alster...jag är urdålig på att göra LO.
Kramar/Therese.S
P.S
Hoppas att vi ses igen nån gång D:S

Related Posts with Thumbnails