måndag 6 december 2010

{ Lillgammal }Nu har det gått några dar sen sist jag uppdaterade, helt sjukt va helgerna flyger iväg, blir nästan ingen internettid alls på helgen, den är fylld till bredden ändå. Det har varit en trevlig helg men eftersom jag blivit sjuk IGEN (tar detta aldrig slut?) så kunde jag inte njuta av allt i alla fall... efter fredag kväll med middag hos goda vänner, lördag med 80-årskalas för farfar och lördagkväll med julbord med jobbet så stupade jag på söndagen och mådde (som jag kanske förtjänade efter allt alvedon-knarkande)... så nu måste jag nog försöka ta det lite lugnare så att jag blir frisk någon gång.

Så mycket ork till scrap har det fortfarande inte blivit men några alster på lager har jag att visa upp i alla fall... :)

Ibland är det så roligt och mysigt att scrappa lite äldre bilder på Antonia, så liten hon ser ut och så lillgammal redan då, eller ska jag säga brådmogen. Hon är en riktigt härmapa och Andreas kallar henne för MiniMe och det stämmer nog rätt så väl... det är ju förstås roligt så länge det varar att hon vill va och göra som jag! :D

Här har jag lekt med härliga MMEs alphabet soup igen, riktigt lekfulla och färgglada papper och pappret samt diecuten med telefoner va ju klockren till denna bild. Antonia är som galen i telefoner och då främst mobiler. Nu när jag har en iPhone så är det nog mer hon som har och använder den än jag själv... hon lär sig alla funktioner i ett kick, fotograferar, filmar, ringer (!), smsar (!), spelar olika spel - ja säg något den ungen inte kan vad gäller min iPhone... *sss* coolt att barn är så lättlärda vad gäller teknikens under.

Näpp nu blir det sängläge igen... ha det gott mina vänner, förlåt att jag är så dålig på att kommentera, kika i bloggar, maila, ringa, smsa osv... jag har bara ingen ork för det just nu men jag kommer igen - I promise! ♥

2 kommentarer:

TesaB sa...

Layouten är ett färgsprakande vitaminpiller - man blir glad av att se alla läckra färger och mönster!!!

Hoppas du mår bättre bättre idag!
Kram!

Katja sa...

Vilken underbar bild på lillskruttan! Gillar verkligen layouten också :) Krya på dig! Puss

Related Posts with Thumbnails