onsdag 8 december 2010

{ Tredjeplats i Magdas Scrapfeber }

Wihooooooo så glad och lycklig jag är när jag äntligen kikade in i Magdas forum för att kika om de gått ut med placeringarna i scrapfebern hösten 2010.


Med så många otroligt duktiga scrappare (delar av den svenska scrapeliten, enligt mitt tycke) så trodde jag verkligen inte på en placering utan snarare kanske hade turen att få något på lottning men med min vanliga "otur" vad gäller lottningar så fanns jag inte med på listan.... tänkte redan då att det va kört men sen när jag klickade vidare till tredje platsen fick jag syn på en av mina layouter och läste A'laEmmeli, höll på att få hjärtsnurp när jag blev vald till tredjeplatsen av Annette med designteam, blev så otroligt glad att jag nästan fick tårar i ögonen... efter allt trist som varit på sistone så kunde inte detta kommit lägligare känner jag!

Tack kära Annette och designteamet för att jag fick en sån hedersvärd placering! ♥
Vill oxå tacka alla goa och söta deltagare i scrapfebern, så många snälla och uppmuntrande kommentarer man fått att man fått, jag blir alldeles varm i hela kroppen av att läsa alla fina ord. Jag är så glad och tacksam över min hobby för sällan har jag träffat så många snälla, goa och uppmuntrande tjejer på samma gång. Aldrig någonsin har jag känt av missunnsamhet, snålhet, tävlan osv mellan oss scrappare, tvärtom! Annars kan ju "vi" tjejer vara rätt så tuffa mot varandra i andra sammanhang... ;) Eller vad tycker ni?


Här visar jag ett av mina bidrag i Scrapfebern, utmaningen hette: Diktutmaning och allt i denna dikt skulle finnas med:

Använd något som är flott,
och sedan något smått.
Ha med en konstig krumelur,
och en underlig figur.
Sedan tar du lite bling,
och få med en ring.
Tre färger skall finnas med,
och sätt något på sned.
Nu har jag rimmat klart,
så jobba nu med fart!

En kanonrolig utmaning som Karin Brandin klurat ut åt oss. :)

Hoppas ni har det bra där ni är! ♥
 

5 kommentarer:

Jånna sa...

Ett stort grattis till placeringen, som du var mycket väl värd!! Jag blev inte ett dugg förvånad över att hitta dig på prispallen, jag hoppades att du skulle vara en av vinnarna! :)

Maiden sa...

Grattis till vinsten!!
Layouten är verkligen superläcker!
Kram

Tessalonika sa...

Stort grattis!! Jag är inte ett dugg förvånad, du skapade ju grymmt snygga layouter. Själv hann jag bara med 1 LO....fick inte tiden att räcka till helt enkelt:)
Nu har jag anmält oss till Maran i Vårgårda, mailar dig mer info om detta:)!!
Massor av varma kramar till dig

allram sa...

Superkul. Ett stort grattis. Loen är jättefin.

sara_80 sa...

Ett stort grattis!:) Jättefin layout! :)

Kramis

Related Posts with Thumbnails