fredag 17 december 2010

{ Modell }


I mitt senaste DT-paket från LScrapbooking fick jag papper och decos från Glitz serie Hoopla. Riktigt läckert material och självklart ville jag använda mig av lite tuffare bilder till detta ändamål.

Hittade detta fotot av mig för ett antal år sedan och tyckte stilen passade perfekt...

Eftersom det mönstrade pappret (som va precis lika snyggt på baksidan) va så coola i kanterna så ville jag inte klippa i det utan istället använda det som bakgrundspapper. Sen sen skar jag ut en bit från ett svart cardstock som fick vara lite utav en fotomatta eller inramning både för fotot och för att den supersnygga tyllen med prickar skulle komma till sin rätt. Till det skrev jag titeln med det lilla alfabetet oxå det från Glitz samt blingade lite med de stora blingstenarna från samma serie.

Allt hittar ni förstås hos LScrapbooking och ni har väl inte missat deras generösa adventserbjudanden?!

Hoppas ni har en lugn och skön fredagkväll! Själv sitter jag här och väntar på att sambon ska bli färdig med sitt telefonsamtal så att vi kan fortsätta se actionkomedin Knight and Day med Tom Cruise och Cameron Diaz, verkar som en mycket lovande film.

2 kommentarer:

Morfen sa...

Hej! Har inte varit inne på din blogg (eller någons blogg) på evigheter. Den här layouten har supersnygga papper och matchande coolt foto. :) Kram på dig och ha en riktigt mysig helg.

♥ Annlouise ♥ sa...

mmm - läcker!!! Visst är dom underbara dom där papprena från Glitz!
Kram

Related Posts with Thumbnails