måndag 13 december 2010

{ Omröstning till årets medlem }


Jag vill bara hinta lite till er vänner att det pågår en omröstning inne på fixas forum. För er som missat detta superbra forum som handlar om allt som har med bloggdesign, bilder, html-koder, gadgets mm. mm. så kan jag VARMT rekommendera detta forum.

Inte nog med att medlemmarna där är så otroligt trevliga, de är superkunniga inom detta område och hjälper alltid till snabbt och smidigt. Jag har lärt mig "allt" jag kan... ska inte säga att det är hur mycket som helst men när jag började blogga kikade jag runt på andras bloggar och avundades deras olika snygga designer. Jag ville få till en personlig blogg men hade ingen som helst aning om hur jag skulle gå till väga och så googlade jag och hittade till Fixadinblogg-forumet och fick all hjälp jag behövde.

Dessvärre är jag inte lika aktiv som jag skulle önska, hinner inte med allt och eftersom Scrapbookingen ligger mig varmast om hjärtat och det tar oxå väldigt tid så har webdesignen fått stå tillbaka. Men så är jag faktiskt väldigt tillfreds med min bloggs utseende, tack vare Anneli och hennes supergoa forumtjejer/(killar)... men när det dyker upp en fråga så är man alltid välkommen att återkomma, det är härligt!

Eftersom jag fick den ärbara titeln månadens medlem hos Fixa din blogg så är jag nu med i omrösningen av att bli Årets medlem! Spänningen är olidlig! :D

Så nu vill jag ödmjukt uppmana er att regga er på detta supertrevliga forum och samtidigt hemskt gärna lägga en liten röst på mig HÄR! Så skulle jag bli jätteglad! ♥

Tack på förhand!

Kraaaaam!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint du skriver - Lycka Till-

Fixas Huvudmoderator sa...

Så fint du skriver -Lycka Till-

Related Posts with Thumbnails