tisdag 18 januari 2011

{ Militärgrönt }

Jag har genomgått många färgperioder i mitt liv vad gäller kläder…

För de flesta som känner mig vet nog vid det här laget att favvofärgen är rosa och har varit ett bra tag nu men i kläder så är det faktiskt inte nödvändigtvis rosa som varit favvofärgen jämt, egentligen inte heller inom scrapbooking – jo visst vill jag helst köpa tillbehör, väskor och verktyg i rosa om det finns men när det gäller layouter så är det färgglatt och roligt det ska vara.På denna LO’n scrappar jag ett gammalt foto på mig från 2002 på den tiden va militärgrönt favvofärgen vad gäller kläder… Och kom ni ihåg brynjorna man skulle ha på sig? ;)

I alla fall ville jag föreviga detta foto och då tyckte jag att Glitz produkter passade ypperligt till temat som lågt i mitt senaste DT-kit från LScrapbooking.

Papperskollektionen heter Hoopla, tillbehör till Glitz är tyll i olika färger, stora blingstenar, de superfina overlaysen, och de små snygga alfastickersen i olika nyanser.

Jag har även använt en petrolfärgad rosband (eller vad man ska kalla det) som också finns att köpa i shoppen liksom det andra. Endast blommorna har jag tagit från eget förråd men finns liknande i shoppen.

 

4 kommentarer:

allram sa...

Grönt e´skönt !!!!

Annette sa...

Så snyggt hur du mixar färger..! Och vad coolt du var klädd, i brynja och allt! ;)

Tessa sa...

Can't get translator to work but I don't have to read it to know it's a rockin layout!!!! nicely done!

ElinÅ sa...

Du gör ju sååååå snygga grejjer, skulle kunna surfa runt hur länge som helst på din fina blogg:) Tack för inspirationen!

Related Posts with Thumbnails