torsdag 20 januari 2011

{ Tävling: Modevisning 2000 }


Hejsan!

Just nu pågår det en tävling hos Pappersbiten, en riktigt rolig utmaning tycker jag. Man ska använda ett julpapper utan att det får vara julrelaterat.

Älskar de söta vackra papperna från Websters Pages och detta papper är just från kollektionen Sweet Season. Fast så farligt juligt är det ju inte men man kan se det på polkagriskäpparna och girlangerna högst upp på pappret. Tyckte pappret passade bra till fotona med skyltdockan och sen ser man de färgglada spotarna på ett av fotona och då kom jag att tänka på detta.

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och framkallat foton från jul och nyår så då kommer ytterligare julpapper till användning, det känns bra för det va så många härliga fina kollektioner av julpapper förra året (fast det är det väl jämt) som jag inte kunde motstå. :)

Inne hos oss på Svensk Scrapbookings forum har vi olika utmaningar upplagda som inte tillhör de vanliga månadsutmaningarna. Bland annat att skapa fler BoM-alster (Boken om Mig), jag är med som ni kan se i sidebaren, häng på du oxå! :)

Bilder: Dessa foton är från en modevisning som jag och några tjejer höll trådarna i, båda HP-klasserna ställde upp på olika sätt och det va ett riktigt roligt och lyckat projekt. Jag ville förstås vara med överallt om jag kunde men jag va bl a delaktig i planering, koreografi, val av låtar, kontakt med butiker, smink och så ville jag ju gå själv oxå ;). En rolig upplevelse och en erfarenhet rikare.

Material: Det mönstrade pappret från Websters Pages - Sweet Season hittar ni hos LScrapbooking, lika så stickersen från samma märke. Den übersnygga chalkboardmisten är från Mollys, likaså dymo- och washitejpen!
Ni glömmer väl inte bort min tävling? Ni hittar den HÄR! ♥♥

English:
I'm attending a challenge over at Pappersbiten. The challenge was to use patterned paper from a christmas line and not in a "christmasy" way... I chose to use patterned papers from Websters Pages christmas line: Sweet Season. The photos I used is from a fashion show I arranged with a couple of friends in High School.


I also used stickers from Websters Pages, chalkboard mist from Tatterned Angels, washi tape, flowers from Prima and a butterfly from Jenni Bowlin.


Thank you for stopping by! ♥

1 kommentar:

Morfen sa...

Visst var det en kul utmaning!! Jättefin layout och roligt minne. :)

Related Posts with Thumbnails