fredag 11 februari 2011

{ AoS CC: Sisters }


God morgon!

Här kommer ytterligare en layout till AoS CC som pågick under förra veckan... igår korades vinnarna, jag va inte en utav dem. Så grattis till alla duktiga tjejer som hade turen att vinna! :)

Här skulle man lifta någon av DjSmurf / Emelies topp tio layouter från 2010. Det va en kul utmaning och jag valde att lifta hennes sjunde layout i listan.

Nu är det snart helg, hoppas ni får det jättebra och ska ni kanske se Melodifestivalen? Vi kommer nog ha den på i bakgrunden för vi har middagsbjudning då. :) Hoppas oxå på att få plats med lite scrap under helgen.

Morning!

Here is another take for AoS CC... yesterday they listed the winners, I wasn't one of them but I wish the winners big congrats!! :)

This challenge was to do a take of DjSmurf / Emelies top ten fave's 2010. I choose the seventh one from the list, it was a fun challenge.

Soon it's weekend, I hope you're gonna have a wonderful weekend. I have a dinner party with friends that I am looking forward to and of course I hope I get to fit in some scrap as well. :)9 kommentarer:

smuulan sa...

Jättesynd att du inte vann! Jättefin LO, många fina detaljer! Det blir riktigt snyggt när man tar flera foton från samma tillfälle. Det blir likson en "historia" av det hela, ett sammanhang på nå´t vis. Nu har jag lagt upp min LO, som jag har inspirerats till stor del av dig när jag gjorde. Jag har berättat det också och länkat till dig, hoppas att det var ok.
Kram kram

hellenbell sa...

ljuvlig! vilken spruta du är! hur hinner du producera så mycket???

Anonym sa...

Hej hemma igen... vad tror du om en träff första helgen i april Jenny kan då. Ska höra med carina och tjejerna som var med sist. Kan vi träffas nån dag snart och pyssla hos nån av oss? planera för träffen oxå Kram!! /scrapamy

Elina sa...

Hero Arts finns säkert i flera butiker men jag har köpt alla mina hos Kortmakaren. De har nyöppning på måndag efter ägarbytet!

Kerryn sa...

You do fabulous work with the bright colours Emmeli! Love this one :).

Annette sa...

Du och färg - oslagbart! Nu måste jag ju titta in hos AOS och se varför du inte vann?!

Ha en riktigt härlig helg! Jag skall också ha ett öga på melodifestivalen i morgon, men ett på scrapbordet också ;)

Kram!

LillBlomman sa...

Åh den var fin! Härliga detaljer och färger! Hann bara med ett kort och kors jag vann? Skoj! Nu ska jag försöka få till ngt av det du mailade mig, hemlis:) Kram!

LillBlomman sa...

Åh den var fin! Härliga detaljer och färger! Hann bara med ett kort och kors jag vann? Skoj! Nu ska jag försöka få till ngt av det du mailade mig, hemlis:) Kram!

malin sa...

Denna var helt suverän!!!!!

Related Posts with Thumbnails