onsdag 2 mars 2011

{ Att det ska vara så svårt att packa...}Jag blir galen på mig själv som har så svårt att packa varje gång det vankas träff... alltid lika svårt att veta vad man kan tänkas behöva och inte, jag tar ju så klart alltid med mig för mycket men så vet man ju inte vad som ska komma på de roliga utmaningarna. Det är oftast något jag lämnar hemma som jag saknar sen på plats... och om jag tar med för mycket blir det bara jobbigt att rota i det så ja - det är ett dilemma! :)

Sen kommer det ju finnas massor av roliga butiker på plats så hade man varit gjord av pengar hade man ju inte behövt ha med något alls men nu är det ju tyvärr inte så - och nog känns det trist om man skulle behöva köpa något man vet att man har hemma... ja ja - bäst att fortsätta!

Behövde bara avreagera mig lite! ;)

I'm going crazy every time I pack for crops. This weekend I'm going by car (luckily) to a big crop event, but my two friends is going with me in my little car so I have to pack pretty light anyway... it's hard!!

Usually I bring to much with me, still I use to miss things I left at home... There is going to be a exhebition as well so if I was made of money I could buy everything, unfortunately I'm not... and it would be kind of dull to buy things I now I have at home but need to the challenges or project I'm doing...

Well, well, better continue... I just needed to spit it out! ;)

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

TesaB sa...

*skratt*
Känner man igen sig, eller känner man igen sig???? Och ändå bor jag nästgårds...

Ska bli såååååå kul att träffas!!!

smuulan sa...

Hej! Ja, nog är det jobbigt att packa. Jag har själv aldrig varit på någon scrapträff, men man vet ju hur det brukar vara när man skall åka bort. Man vill packa för alla eventualiteter, men inte ha för mycket med sig heller. Alltid är det något man saknar som man inte packat ned, och alltid är det saker som man HAR packat ner som ligger helt orörda när man kommer hem ;)
Lycka till....;)
Kram

Nilma sa...

Jag har ännu inte varit iväg på träff men ja, jag kan tänka mig att det är himla dilemma faktiskt! Hoppas du får mig det du behöver denna gången i alla fall :)

Svar: Oj, vad roligt att höra! :)

Cattiegirl sa...

När du finner den Ultimata Formlen för Perferkt Packning - hör av dig! ;-)))))
Kram
/En till med packningsvånda

Related Posts with Thumbnails