måndag 14 mars 2011

{ DT MiMas: Kort från Curio }

Det här är det sista inlägget med detta vackra DT-kit från MiMas Scrapbooking med papper i från Basic Greys serie Curio... så vackra papper! Jag valde att göra några bra att ha kort. Man måste ju faktiskt inte alltid ha med ett stämpelmotiv för att ett kort ska bli fint. :)

Det är blev en liggande modell med två olika mönstrade papper från Basic Greys serie Curio, jag har oxå använt en bit spets, så vacker och användbar och på spetsen dekorerade jag med rosor och charms. Jag använde DT-Nettans egendesignade Grattisstämpel som bara finns att köpa på MiMas. Så snygga och i så användbara texter.

Detta blev en stående modell och här har jag klippt ut fjärilarna från ett mönsterpapper och använt som motiv istället för ex en stämpel. Ruggat och chalkat lite kanter har jag oxå gjort, satt dit spets, en blomma och en pin.


Här ser ni båda korten tillsammans och jag får be om ursäkt för det lite sämre ljuset i dessa foton... :) Nu har jag ett rykande färskt härligt DT-kit att ta mig an - ska bli riktigt roligt!! Så länge får ni mer än gärna kika in i MiMas inspirerande blogg.

Ha en bra dag!


English:
I've made cards from the rest of my DT-kit from MiMas. It's nice to have some cards ready to send. :) I've used Basic Greys collections Curio, roses / flowers, charms and lace on these two. Hope you like them!

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails