fredag 25 mars 2011

{ Nu ska jag...}Go' Fredagkväll!

Jag va helt slut när jag kom hem idag. Min lillasyster Sofie praktiserade hos mig på jobbet. Hon va så duktig och lättlärd och jag hade faktiskt ganska stor hjälp av henne i alla fall... på jobbet är det renoveringskaos men ändå lite roligt när det händer grejer och det är lite liv och rörelse. För att inte tala om hur otroligt snyggt det kommer bli när det är klart...

Efter jobbet fick vi smaskig fredagsmiddag hos min kära mamma. Blev kvar en stund och fick gå igenom en massa fina kläder från Sofie, knappt använda och otroligt fina. En riktig guldgruva för Antonia och Allis som nästan slogs om kläderna. ;)

När jag kom hem tog jag faktiskt en powernap och det gjorde susen, för sen va det dax att "packa" och förbereda allt inför konstnärsutställningen i morgon. Ser faktiskt fram emot det och hoppas att det blir lika roligt som jag förväntar mig! :)

Det tog sin lilla tid att välja ut favoriter från alla de 22 albumen jag har i min ägo - shit - va många det blivit... och mer lär det ju bli! ;) Jag komprimerade dem till tre album och denna veckan har jag faktiskt inte gjort en endaste layout, däremot har jag altrat och kortmakat en del istället. Jätteroligt som omväxling men nu längtar jag efter att göra layouter igen.

Här kommer i alla fall en layout jag gjorde för någon vecka sen. Har använt söta vita moln som jag gjort av fimolera, inspirationen till molnen fick jag av söta Ann-Louise, som inspirerar mig massor. Papperna är från Echo Park Papers - Little Girl.

Hoppas ni får en toppen helg!

Vi ses snart igen!

Kram


4 kommentarer:

smuulan sa...

Underbar LO, älskar "remsorna", det blir så härliga färger och mönsterkombinationer!
Kram kram

malin sa...

Lycka till med helgen! Vad spännande:)

Cattis sa...

Blir alltid lika inspirerad när jag tittar in hos dig!! Härliga och färgglada alster...Du är ju bara såååå bra!

Kram/Cattis

LillBlomman sa...

Du är galen!!!!! 22 album!!!!! Då ligger jag i lä, vad skönt;) Hoppas att helgen gått bra! Kram!

Related Posts with Thumbnails