torsdag 24 mars 2011

{ Glada Miner }Hejsan!

Idag har det varit vår ute, känns det som - visserligen har det blåst men det märker man ju inte av när man sitter inne på ett kontor, däremot så känns det i kropp och själ när solen strålar och det är härligt!

Jag har skapat med Sassa Fras las ljuvliga papper, man kan inte annat än att älska dem - eller hur! En ganska så enkel layout - tycker papperna gör sitt. Även den blev till på träffen i Karlstad... fick ju några layouter gjorda mellan allt snack och all shopping! ;)

Hoppas ni haft en bra dag! Denna veckan har jag skapat lite av varje som jag ser fram emot att visa er framöver - vill ju visa lite variation på utställningen i helgen och eftersom jag fick reda på utställningen i söndags så är det ju inte så mycket tid att vinka på - men några minialbum, kort och liknande har det blivit... hoppas på att få fortsätta pysslandet ikväll! ;)

Vi ses snart igen!

English:
I have used the beautiful papers from Sassa Fras Lass, I love them. I did a quite simple page because I thought the papers did the job...

Hope you have a great day, see you soon!

4 kommentarer:

Umenorskan sa...

Hur många alster hann du egentlig med i Karlstad ?

Essmo sa...

Läckert! Elefanten är ju supergullig!! =)
kram !!

Annette sa...

Vilket tempo du håller!! Så mycket fint som skapas hela tiden. Vad är hemligheten..? Den här senaste var också jättefin.

Jag skall också försöka få tid att scrappa ikväll, färgglatt som du!

Kram

smuulan sa...

Jättefin LO, med världens gulligaste elefant!!! Papprena är väldigt snygga.
Kram kram

Related Posts with Thumbnails