måndag 21 mars 2011

{ Utställning och Cupcake }

Igår fick jag en liten glad överraskning faktiskt. Det ska hållas en hantverks/konstnärsutställning i Pingstkyrkan i Vrigstad på lördag eftermiddag. Så jag ska vara med och visa upp mina scrapsaker är det tänkt. Tycker att det är ett jätteroligt initiativ som har tagits. Ska bli jätteroligt att se vad andra kommer att ställa ut och vad det finns för konstnärssjälar här i samhället. :)

Tycker oxå det ska bli jätteroligt att få visa upp min passion och stora hobby, kanske finns det fler som intresserar sig oxå - vore jätteroligt i så fall. Fler scrappare åt folket! :)

Så bor ni i närheten så föreslår jag att ni besöker Café Lyktan (Pingstkyrkans festvåning) klockan 16.00 på lördag. Där kommer det oxå finnas fika och annat trevligt. Varmt välkommen! ♥Så har jag då äntligen fått "tummen ur" och gjort en cupcake, jag har varit sugen på det länge men så har jag varken haft material eller tid till det men nu så äntligen har det blivit av. Fick låna limpistol av min käre bror och min vän Jenny fixade styrolitkulan som är basen till cupcaken.

Den blev tyvärr lite sned när jag limmade fast botten - det va inte helt lätt men för att va första försöket är jag ändå rätt så nöjd! ;) Om ni kommer på utställningen på lördag får ni förstås se den live. Om ni är sugna på att göra en liknande så finns det enn uppsjö av bra tutorials på nätet men denna gjorde jag efter Rimnas beskrivning.

Vi ses snart igen!

English:
Finally I got the time to make a cupcake of my own. I have seen several beautiful cupcakes but I haven't got the material or the time until now. I am pretty pleased with it, for my first time cupcake - altough it isn't that straight. ;) On saturday there will be a small exhebition with craft and art work in my village. I'm going to be there to show my scrap work and I'm looking forward to see other artists and their work and of course to show mine and hopefully to get someone inspired enough to start scrapbook for themselves.

See you soon!7 kommentarer:

Lilo sa...

Jag har till och med köpte en sådan kula förut när jag shoppade med en kompis. Men inte har jag då skapat någon cupcake än. Din blev jättefin!!!

När du hinner! Kika på alla mailen. Antecknar lite vad ni alla tycker om saker så jag vet sedan.
Kram och sov gott härifrån nu! =)

Anonym sa...

Vilken underbar cupcake. Fantastisk

smuulan sa...

Vilken härlig cupcake! Ser väldigt smarrig ut ;0)
Låter jättekul med utställningen, tyvärr så bor jag ju i Norrlannd, hoppas att du får det kul dock!
Kramis

Jenny J sa...

Så fin den blev, kula tt du hunnit me att göra en nu :) Jag håller på med min andra just nu men det tar ju lite tid. Vilken kul grej här på lördag får nog bli ett litet besök dit :) Kram

Pernilla ~Pillan~ sa...

Helt underbar Cupcake!!! så söt... det hade jag velat testa att göra! Kram

Rimna sa...

Sockrigt söt!!!

Blir ju nästan sugen på att göra en själv! Fast jag gjort ett antal...

Kram

Cattis sa...

Åhhh..vad du är duktig!! Helt underbar! ♥

Related Posts with Thumbnails