lördag 9 april 2011

{ Hot Mama }


Som så många gånger tidigare så har jag problem med att komma på en bra titel - vissa kort har givna titlar men sen ibland så kommer man på samma som tidigare hela tiden och det blir ju lite trist i längden... blir så inspirerad av scrappare som kommer på så fyndiga titlar til sina layouter.

Här tycker jag faktiskt att jag är en Hot Mama på dessa foton, inte precis så jag ser ut varje dag... (plus att det var tre år sen...). Ja ibland måste man få ge sig själv en klapp på axeln när man lyckats med något eller ser lite extra bra ut... :D

Eftersom jag hade så många små foton så fick det räcka med dem, en knallig rosa cardstock som bakgrund, några stickers borders, en knapp och titeln. Jag har oxå satt dit ett hjärta som jag gjort av fimolera.
Nu kallar sängen - har precis sett klart en charmig film med Jennifer Aniston och Gerard Butler - bra kombo. Tror den hette The Bounty Hunter... :)

Sleep tight!3 kommentarer:

Annette sa...

Oh la la, vilken snygg brud i lyxförpackning! Och så snyggt och stilrent upplägg! Jag tycker att det är litet extra roligt att se layouter med scrapparna själva, det är gulligt med barnfoton och fint med naturbilder, men man är ju samtidigt litet nyfiken på scrapparen bakom..! Ibland stämmer scrapstilen med personen på fotot, men ibland blir man överraskad. Lika kul varje gång!

Jag har börjat vänja mig vid att vara med på kort nu, och att scrappa om mig själv. Jag brukar tänka att det är roligt inte bara för barnen utan för mig själv i framtiden.

Ha en riktigt härlig helg! Kram!

ElinÅ sa...

WoW vilken superbrud! Skitsnygga kort på dig och LOn är kanon. Gillar hur du tagit upp den cerisa färgen från linnet.
Ha en fin dag!
Elin

ElinÅ sa...

...och örhängena:) Cerise och orange, vilken härlig kombo! Å va snyggt! (Va lite snabb med förra kommentaren) :)

Related Posts with Thumbnails