måndag 20 juni 2011

{ Nya Smash Book }


I lördags va min supergoa scrapvän Sara hos mig, jag är så glad och tacksam över att ha en vän som henne och som inte bor så långt ifrån som alla mina andra scrappande vänner gör. Fast 6,5 mil är ju förstås en bit men inte längre än att man kan hälsa på varandra lite då och då. Vi har sagt att vi ska ha en tjejträff snart igen och då är även goa Therese med oss. ♥

I alla fall så fick Sara uppdatera mig i mycket om vad som händer i scrapvärlden, jag ska erkänna att jag lagt locket på lite där med scrappen - tror det blir för jobbigt annars. Jag är inte inne på forumet där det pågår en superrolig Midsommarcrop just nu - eftersom jag vet att jag blir sittandes allt för länge om jag loggar in där och dessutom kommer jag få ännu mera sug efter att scrappa än jag redan har så det skulle bli för jobbigt nu när renoveringen är igång men jag skyndar mig så gott jag kan med att hinna få färdigt så jag kan komma tillbaka till alla goda vänner jag har på forumet och att besöka alla inspirerande scrapbloggar igen. ♥

I alla fall så berättade Sara om det "nya" som är inne just nu och som jag totalt har missat - nämligen SMASH BOOK! Jo hon hade rätt i att det skulle passa mig som handen i handsken. Faktum är att jag alltid hållt på med sådana här böcker fast kanske inte i så "avancerad form", klippt och klistrat i skrivböcker när jag har idéer av olika slag - främst när det gällt inredning men oxå bröllopsplanering, makeup och annat skoj.

Men efter att ha kikat lite och fått se att de är slutsålda överallt i Sverige, hade gärna köpt en men samtidigt blir det ju så mycket mer personligt om man gör sin egen så det ska jag försöka göra och det vill jag ju göra en ganska snart så jag kan fortsätta mitt inrednings- och renoveringsplanerande i den istället för en tråkigt skrivbok som jag har nu...

Här tänkte jag samla länkar och tips som jag hittat hittills så det bara är att ta fram detta inlägg när jag får (tar) mig lite tid.

Tack Sara, Jenny, Hegu, Karin och Ami - vars bloggar och inspiration jag hittat i sökandet efter att göra min egen Smash Book!

Diskussionstråd om hur man gör sin egen på Svensk Scrapbookings forum

Länk till K&C Companys produktutbud

Introduktion Smash Book:



Chrispeas instruktion om hur man gör sin egen Smash Book:





Kathryn: Beskrivning av material och utformning  



Video streaming by Ustream



Video streaming by Ustream



Video streaming by Ustream



Video streaming by Ustream





2 kommentarer:

Terés sa...

HAhahhaa, jag är oxå fast i Smash Book-träsket! Håller på med en minivariant till mig själv just nu... Måste köpa den smarta pennan bara!

Massa kramar till dig! <3

Marit sa...

Det är så roligt att du börjar skriva igen så smått, har saknat all inspiration man får utav din blogg. Nu är det ju en massa inredningsinspiration och det är ju inte fel det heller. Så roligt med alla klipp om smash book, är oxå lite sugen på att göra en egen.

Related Posts with Thumbnails