torsdag 12 april 2012

{ PiP Studio }


Nu har älsklingen tapetserat denna vackra tapet från PiP Studio i Antonias nya rum. Jag älskar den och även om jag gjorde ett halvhjärtat försök att kika på flera tapeter så va det ändå denna som smällde högst. PiP har ju kommit ut med ytterligaren en tapetkollektion som oxå den är helt ljuvlig men till min lilla prinsessa så passar denna bäst. Fjärilar, rosetter och härliga blommor och i flera färger - fint!

Den nya kollektionen som kommit ut ser ut så här:












Sen har de ju mycket annat fint oxå så som porslin, badlakan, väskor, överkast, påslakan, morgonrockar med mera:







 Och den söta mjölkkannan nedan är den jag hittills investerat i då PiP Studio hör till de övre prisklasserna men jag älskar kannan och vem har sagt att man måste/ska ha allt inom samma... blir mer personligt att blanda olika märken och prisklasser tycker jag! :) Men visst är det helt ljuvliga mönster och färger de har!! Love it!



Japp lite inspiration blev det i dagens inlägg och lite update på vad som händer hemma hos oss just nu...

Måste söka inspiration snart till Antonias nya rum - vill göra ett uppsving hos henne då hon börjar bli för stor för barnspisar och små bord o dyl.... men vill ändå behålla det söta puttignuttiga ett tag till! ;)

På återseende!

♥ Em

2 kommentarer:

Cattiegirl sa...

O My God! Tapeten var To Die For!!!
Gu så läcker!
Känns som en farlig ny bekantskap för min del...;-)
Kram
//Cattie

Hegu sa...

Tapeten är helt underbar!!:) Precis den har min dotter också...och som du själv skriver så fanns det inget alternativ när vi väl hade sett denna...

Ser fram emot nya bilder på huset när ni nu gör om...

Kram
Helen

Related Posts with Thumbnails