måndag 15 augusti 2011

{ Några nya smashsidor }

Mycket scrapping har det inte blivit eller inget alls faktiskt men snart, snart ska jag börja på igen... just nu håller jag på med jätteprojektet att välja ut bilder för framkallning. Jag har inte framkallat sen i mitten av mars och jag har inte fotat desto mindre så när jag samlade ihop alla bilder som skulle gås igenom så visade det sig att det va 10.304 bilder (!)... japp det är sant... jag har nu kommit ner till tusentalet bilder men behöver nog fortfarande rensa lite till innan jag kan börja redigera och sen framkalla dem... många fina bilder är det! :)

Lite smashande har jag hunnit med i alla fall, jag har fyllt på min inredningssmashbook med diverse tips och inspirationsbilder som jag ska ta fram allteftersom sen.... här kommer några av sidorna:Hoppas ni gillar dem, det gör jag trots att det är enkelt och lite huller om buller så älskar jag att bläddra i min smashbook som är fylld av härliga färger och fina bilder! :D

Kramis ♥
Emmeli

5 kommentarer:

Morfen sa...

WoW du borde jobba med inredning - du verkar verkligen ha ett genuint intresse för det. Jättefin smash! Kram!

Vickan - allt i rosa sa...

Gud vad fint du har gjort! Håller du i kurser är det endast en hobby? Gillar det starkt :)

Malin sa...

Härliga sidor!

Men du, måste säga; Vad roligt med ditt tapetval till köket i det förra inlägget... jag bloggade om den i juli någon gång och idag visar jag upp resultatet på min blogg: http://malinshorna.blogspot.com/2011/08/back-on-track_15.html .
Jag lovar- du blir inte besviken om du väljer den! Den är helt ljuvli och trots att jag inte alls har någon "50-tals stil" i mitt kök är den en härlig färgklick som jag älskar!

Vi ses snart! Kram

La Vikinga sa...

Cool scrapbook!

Michaela sa...

Jättesnygg bok ju!! :D Man blir alltid så inspirerad när man läser din blogg Em :)

Related Posts with Thumbnails