måndag 19 september 2011

{ Mollys kit: Zorrosessan }God morgon!

Här kommer ytterligare än layout skapad på Enköpingsträffen. Kitet jag är Mollys färgglada junikit "Cykeltur", finns nu som nedsatt pris i Mollyshoppen!

Gillar verkligen dessa foton, hon sitter på en sparkcykel och då tyckte jag cykelapperna passade bra. ;) Har många cykelbilder från i somras så jag ska försöka ta tillvara på papperna på bästa sätt...

Jag har använt en del washitape, finns oxå på Mollys. Jag har glossat titeln och målat konturer runt för att bokstäverna ska synas bättre sen har jag själv gjort molnen av fimolera som jag knutit rosa floss i.

Jag kämpar på... just nu har jag dykt på en rejäl förkylning som satt sig både i hals, luftrör och näsa... minsta ansträngning gör att jag svettas... inte alls kul när man varken har värme eller vatten hemma... det är fullt upp både hemma och på jobbet...

Golvet blev i alla fall extremt fint, supernöjd är jag! Men så ska ju tapeterna dit oxå... ja det är lite plock och tiden är knapp innan min kära far åker utomlands med mamma... men det är bara att bita ihop ett litet tag till... lovar att visa bilder sen! ;)

Kram, en förkyld

1 kommentar:

Linda sa...

Fin den är!!! Kramar till dig

Related Posts with Thumbnails