söndag 18 september 2011

{ Mollys Kit: Trädgårdsfest }
God morgon!!

Vadan denna tidiga timme på helgen, tänker ni? Ja iaf jag själv tänker det - det finns inget bättre än sovmornar på helgen fast just denna dag så finns det kanske det... att få golvet färdigt väger lite tyngre denna dag och det känns skönt att golvläggaren har kommit igång... det blir så fint må ni tro!

Jag har skapat av Mollys kit fruktsallad, ett jättesmarrigt, färgglatt och roligt kit att arbeta med. Det finns några kit kvar som är på rea nu så passa på att kila in på Mollys och fynda!

Hade så klart gärna velat delta i Malin Wigghurs kurs på Mollys idag, men det blir nog svårt att hinna med det mitt i allt renoverande så jag får vänta ytterligare, kanske nästa gång det finns möjlighet... hoppa det.

Allt på layouten är skapat av kitet utan den stora blomman som jag gjort med Glubers, de är som stora gluedots som man kan göra sina egna blommor lätt. Man använder bara band, tyg eller annat passande och gör fina varianter. Det finns bra youtubeklipp för instruktioner på olika varianter och dessa Glubers hittar ni förstås oxå i Mollyshoppen.

Slutligen vill jag önska er en härlig, lugn och skön söndag! Nu ska jag ta och måla sista lagret på mina golvlister. ;)

Kram!

2 kommentarer:

Michaela sa...

Härliga färger! Kul att golvet äntligen blir klart :D Lycka till!!! Hoppas på bilder sen.. och även en titt i verkligheten.. Känns lite dumt att jag inte hälsat på än. Får göra det nån dag när det lugnat ner sig för er (och mig - har massor i skolan nu) :P kram!

Cath. sa...

Underbar layout! Fantastisk blomma, det där måste jag nog spana in!
Kram! Och lycka till med golv och allt, det blir säkert bra!

Related Posts with Thumbnails