fredag 16 september 2011

{ 5-årskontroll }Emmas Shoppe va en kollektion jag gillade massor av Crate, när jag tänker efter tror jag inte de gjort någon collection den senaste tiden som jag inte gillat. Älskar Crate och gillar deras kvalité och struktur på papper. Denna layouten gjorde jag i mars och egentligen är det ju Antonias 5-årskontroll och jag har inte skrivit fel men tanken va att jag skulle varit med i en utmaning som Swe Scrapbook hade och då skulle det vara med en fyra på layouten... jag deltog aldrig och nu har jag så klart bytt siffra till nummer fem men inte orkat scanna om layouten...

Så är det fredag och jag kan inte direkt säga att jag är ledig, har en kort paus nu när pappa och brorsan är i väg - jag kan inte göra så mkt just nu så jag passar på att blogga lite... eller jo jag skulle ju kunna måla ett lager till på golvlisterna, får nog ta och göra det... duty calls!

Önskar er en härlig fredag och en trevlig helg! ♥

Kram

Ps. Nu har Antonia rumsterat runt i vårt obefintliga kök och hittat sin idé av den perfekta kvällsmaten, digestive, mariekex, saft, två glas på en bricka sen va hon ute på altanen och hämtade smöret där vår kyl står just nu... jag låter henne hållas, det är fredag men det får bli lite matigare senare ikväll istället! ;)
3 kommentarer:

La Vikinga sa...

Vågar jag skriva samma sak igen: DIN LO ÄR JÄTTESNYGG!! Mycket av det fina papperet!

Charlotta

Michaela sa...

Riktigt fint! :)
Va skönt att Antonia fick OK på 5-årskontrollen.. ;) Det måste kännas bra :) hihi. Söt, smart och kreativ - ja det kan jag tro! Det är ju du också:)

Ha en underbar helg!

Anna sa...

Haha, det står 5-årskontroll på rubriken på 4-årskontrollpå Lo´n....gammal bild eller har du skrivit fel? ;-)

Related Posts with Thumbnails