måndag 5 september 2011

{ Roligt, roligt och lite tråkigt }


Ville bara berätta att jag i helgen äntligen scrappat layouter igen, sist va det i april (!) helt sjukt länge sen och nog känner jag mig lite ringrostig så det blev några enkla, snabbscrappade layouter men oj så kul det va... hela tre stycken faktiskt.

Lovar att visa dem här i veckan för er som är nyfikna...

Det tråkiga är att jag blivit så fruktansvärt förkyld. Sitter och huttrar i min fleecejacka, snörvlar, hostar och rosslar... känns som om jag har taggtråd i halsen - hoppas verkligen det hinner gå över till nästa helg då jag ska på scraphelg i Enköping, som jag längtat! ♥

Hoppas ni har det gott, ute i stugorna! Helgen har annars varit ljuvlig, jag har hunnit med både nytta och nöje faktiskt.

Fredagsbion Smurfarna va ett roligt inslag, filmen uppskattades av både vuxna och barn! I lördags organiserade jag om i garaget och i klädkammaren så det nu går att både hitta allt och ta sig till allt (inte illa va?!) på kvällen hade vi lördagsmys med film och varma mackor och kantarellstuvning. Igår chockades jag av att värmen slog emot mig när jag öppnade ytterdörren på morgonen, vilken sommarhetta! Söndagen fikade vi på altanen, åkte till en badplats så ungarna fick bada och hade en riktig söndagsmysdag! Allt va toppen förutom att förkylningen började komma krypande framåt kvällningen igår...

Så på tal om att organisera ska jag försöka anamma denna lista ;).


Härlig måndag på er! ♥

3 kommentarer:

Neola Wigh sa...

Härligt att du scrappar igen...
Min fråga Emmeli är om du scrappar mot beställning?

Vi ska på bröllop den sista helgen i septermber (1 okt är bröllopet) men vi åker dit tidigare. Det är goa vänner som ska gifta sig.

Hon är sjukt glad i turkost.

Kram Kram

NHL sa...

Älskar listan!
Massa krya på dig!!!!!
Klart du är frisk till helgen! Positivt tänkande nu, så antikropparna blir peppade till rejäl motattack! :-)

Michaela sa...

Ja det ska bli JÄTTEMYSIGT!! Antonia och du är väldigt välkomna att titta och klappa :) Jag får ha kaninen hos en kompis, eftersom hyresvärden tyckte det var olämpligt :( Men men.. kompisen bor bara 300 meter härifrån i hus :) ..hör av er när ni vill titta förbi. Får kaninen i början på nästa vecka nångång..tror jag:)

KRYA PÅ DIG!! kram

Related Posts with Thumbnails